Διαμάχη μεταξύ Καλλονής-Παναιτωλικού!!!

Στο Δ.Σ. της Δευτέρας (5/10) στη Σούπερ Λίγκα  υπήρξε διαμάχη και ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Καλλονή!

Η ομάδα της Λέσβου -με αφορμή πρόταση που έριξε στο τραπέζι προς συζήτηση ο Μποροβήλος- υποστήριξε ότι θα πρέπει τα έξοδα μετακινήσεων των ομάδων Κ17, Κ20 αλλά και της συντήρησης των γηπέδων να καλυφθούν μέσω ενός μερίσματος της τάξης των 85.000-90.000 ευρώ που θα χρεωθεί κάθε ομάδα από τα χρήματα που αναμένονται από την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Αυτό, ωστόσο, δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, ο οποίος ανέφερε: «Να αναλάβει κάθε ομάδα τα έξοδά της, τι είναι αυτό;».

Τότε, με τη σειρά του, ο αντιπρόεδρος της Καλλονής Κώστας Παπαδόπουλος του απάντησε: «Δεν είναι δίκαιο αυτό… Εμείς έχουμε μόνο ταξίδια, εσείς θα πάρετε το πούλμαν και τελειώσατε… Συνεταιρισμός είμαστε, διαφορετικά να το διαλύσουμε».

 

Εν τέλει το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία, με την πρόταση για μέρισμα να συγκεντρώνει μόνο τέσσερις ψήφους (Καλλονή, Πανθρακικός, Ξάνθη, ΑΕΚ) και η άλλη, να αναλαμβάνει ο καθένας τα δικά του έξοδα, εννέα. Να σημειωθεί ότι από τη διαδικασία έλειπε εκείνη τη στιγμή η Βέροια, ο Ηρακλής ήταν απών, ενώ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία ο Πλατανιάς…….