Μετά την αναμέτρηση Παναιτωλικός –Πλατανιάς, οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Γιάννη Μαντζουράκη να τονίζει πως η ομάδα του δεν απέδωσε όσο θα έπρεπε να γι’ αυτό ηττήθηκε ενώ ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως η ομάδα του είχε και την τύχη με το μέρος της

.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ματζουράκη

«Το παιχνίδι μας στεναχώρησε πάρα πολύ παρότι τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ στο γήπεδο και παρότι έχουμε μια ομάδα βελτιωμένη στον αμυντικό τομέα, χωρίς φάσεις δεχτήκαμε δύο γκολ σήμερα. Ιδιαίτερα στην πρώτη φάση ήταν η πρώτη επίσκεψη. Μετά το γκολ είχαμε να παλέψουμε με την ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα και δεν ήταν εύκολο. Ωστόσο το παλέψαμε, ιδιαίτερα στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου. Ισοφαρίσαμε, βρήκαμε τη φάση με τον Μαρκόβσκι και είναι άδικο να χάνεις στα τελευταία λεπτά με φτηνά γκολ. Είναι κρίμα. Πρέπει να δουλέψουμε στο δημιουργικό κομμάτι, να το βελτιώσουμε. Γίνονται βήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ευχαριστώ τον κόσμο και εύχομαι να έχουμε χαρές μαζί».

Για την εικόνα της ομάδας μετά την ισοφάριση: «Δεν είχαμε ανάλογη αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Μετά την ισοφάριση, το ίδιο. Ενδεχομένως να υπάρχει πίεση».

Για το αν τα γκολ προέρχονται από ατομικά ή ομαδικά λάθη: «Η άμυνα αρχίζει και λειτουργεί με μεγαλύτερες αποστάσεις. Αρχίζει και οργανώνεται. Ο αντίπαλος δεν έχει χώρους. Έχουμε αντανακλαστικά. Έχουμε προσανατολισμό. Αυτό όμως δε φτάνει. Πρέπει να βελτιώσουμε και την άμυνά μας στη συνέχεια και τη δημιουργία».

Για το αν απαιτείται ενίσχυση του ρόστερ τον Γενάρη: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τέτοια πράγματα ακόμα. Είμαι πολλά χρόνια στα γήπεδα και αυτή τη στιγμή προέχει να πάρουμε όσα μπορούμε περισσότερα από αυτά τα παιδιά που έχουμε τώρα. Ειλικρινά σας το λέω, προσπαθούν. Αλλού μπορούμε, αλλού δεν μπορούμε… Δεν μπορεί όμως με αυτή την έδρα να μη ξυπνήσει η ομάδα».

Για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν: «Ενδεχομένως να παίξει πιο απελευθερωμένα η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια».