Ισόπαλη 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ20 του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, που διεξήχθη στο γήπεδο του Μεσημερίου,

για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές φάσεις, με τέσσερα τέρματα, εξαιρετικό ρυθμό και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, οι Νέοι του ΠΑΟΚ και του  Παναιτωλικού ήρθαν ισόπαλοι, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο, βάσει της εξέλιξης του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 11′ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά αστόχησαν σε τετ α τετ. Από το 20′ και μετά οι παίκτες του Δικεφάλου ισορρόπησαν την κατάσταση, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και άρχισαν να δημιουργούν τα πρώτα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Όσο πλησίαζε η ανάπαυλα η πίεση αυξανόταν και στο 41′ απέφερε καρπούς, όταν ο Δημητριάδης πήρε από τον Ραγκέλοφ και εκτέλεσε άψογα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην καθώς μόλις στο 47′ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε. Για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ έφερε το παιχνίδια στα ίσια, καθώς ο Τοπαλίδης σε προσπάθεια του να παραχωρήσει κόρνερ με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 1-1.

Επιπλέον στο 61′ ο Παναιτωλικός μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη, ο Μωραΐτης με κεφαλιά έκανε το 1-2. Ο Ίβιτς γύρισε το σχήμα σε 3-5-2, βάζοντας τον Παναγιωτίδη σαν τρίτο στόπερ, κάνοντας τα μπακ του χαφ και βάζοντας τον ορεξάτο Κάκκο στην θέση του Συράκου που έδωσε πολλές μάχες και έμεινε από δυνάμεις. Οι αλλαγές δούλεψαν και ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή ενώ οι φιλοξενούμενους αμύνονταν για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Ο ΠΑΟΚ ωστόσο βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 81′ με τον Δεληγιαννίδη να κάνει την σέντρα από αριστερά, τον Τοπαλίδη να βρίσκει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και να την στρώνει στον Κάκκο, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 2-2 Με την ψυχολογία υπέρ τους οι παίκτες του Δικεφάλου κυνήγησαν με πάθος την ανατροπή, αλλά αφενός δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και αφετέρου στάθηκαν άτυχοι καθώς το σουτ του Τοπαλίδη στο 93′ κατέληξε στο δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Τοπαλίδης, Δελιγιαννίδης , Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Πατράλης, Κτιστόπουλος (57′ Παναγιωτίδης), Δημητριάδης, Συράκος (67′ Κάκκο), Ραγκέλοφ, Κούστα (75′ Πούφλης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Ζίγκηρης, Μιχάι, Σάαντο, Κοντογιάννης Ι., Μαργαρίτης (88’ Κοντογιάννης Γ.), Βακράκος (75’ Μαλής), Γιαννιώτης (80’ Μυτιλήνης), Βασιλούδης, Μωραΐτης.