Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

 

7′: Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκες πλαγιοκοπεί από αριστερά και κάνει το γύρισμα, κοντράρουν τα σουτ των Μπερμπάτοφ και Μακ μέσα από την περιοχή.

26′: Επικίνδυνο συρτό γύρισμα του Κάπελ από δεξιά, σωστή αντίδραση από τον Γλύκο.

28′: Ο Παναιτωλικός έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση μετά το κόρνερ, ο Γκολάσα σταματά πολύ ωραία τον Βιγιαφάνιες, που εφορμούσε στην περιοχή στο ένα εναντίον ενός.

32′: Ατομική ενέργεια και γύρισμα του Ροντρίγκες από αριστερά, δεν βρίσκεται παίκτης του ΠΑΟΚ στην πορεία.

38′: Απίστευτη φάση, παραλίγο να μπει το γκολ της χρονιάς. Ο Μύγας διώχνει με δύναμη λίγο έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά με τη βοήθεια του αέρα, σκάει μπροστά στον Γλύκο, που διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

45+2′: Ο Κάπελ πατά περιοχή πολύ επικίνδυνα από δεξιά, κάνει το γύρισμα, διώχνουν οι γηπεδούχοι.

Β΄ημίχρονο

47′: Καλή ατομική ενέργεια του Ρουσκουσέδα, που κάνει το διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, άουτ.

59′: Επικίνδυνη αντεπίθεση του Παναιτωλικού, γλίστρησε ο Βιγιαφάνιες στο ένας εναντίον ενός και ο Κίτσιου τον έκοψε.

60′: Πολύ ωραία συνεργασία Μακ-Πέλκα, το πλασέ του δεύτερου από το ύψος του πέναλτι σταματά στο σωτήριο τάκλιν του Μύγα.

64′: Καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Πέλκα με πορεία προς την εστία, δεν προλαβαίνουν Τζιόλης-Μπερμπάτοφ, δεν αιφνιδιάζεται ο Κυριακίδης και μπλοκάρει.

68′: Ο Παναιτωλικός φεύγει στην αντεπίθεση, χωρίς τύχη το μακρινό σουτ του Κάπελ, άουτ.

75′: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ο Σκόνδρας σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά γύρισμα του Μπερμπάτοφ, προλαβαίνουν και διώχνουν οι αμυντικοί.

78′: Ευκαιρία ο ΠΑΟΚ. Πέλκας και Ροντρίγκεζ συνεργάζονται μέσα στην περιοχή, το σουτ του πρώτου φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

80′: Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ. Ωραία κάθετη του Μακ, ο Μπερμπάτοφ πλασάρει άουτ από θέση τετ α τετ.

87′: Σέντρα σουτ του Ζάιρο από δεξιά, διώχνει ο Κυριακίδης σε κόρνερ.

90+1′: Φιλόδοξο σουτ του Ρουσκουσέδα από δύσκολη γωνία, άουτ.

90+3′: Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, που φεύγει σε αντεπίθεση τρεις με έναν. Ο Πάουλο βγαίνει φάτσα με τον Γλύκο, που τον σταματά με τη βοήθεια του Μαλεζά.

Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου), βοηθοί οι Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας) και 4ος ο Τζήλος (Λάρισας).

Κίτρινες: 42’ Κίτσιου, 62’ Πέλκας, 95’ Ροντρίγκες – 30’ Παπουτσογιαννόπουλος, 42’ Ρουσκουσέδα, 63’ Κούσας

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Μαλεζάς, Τζιόλης, Σκόνδρας, Ροντρίγκες, Κίτσιου (71’ Μυστακίδης), Γκολάσα (85’ Ζάιρο), Κάτσε, Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (55’ Πέλκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Παπουτσογιαννόπουλος (32’ λ.τ. Ρουσκουσέδα, 91’ Κόρσιενς), Μάρκος Πάουλο, Ουάρντα, Βιγιαφάνιες (79’ Κουτρουμάνος), Κάπελ, Μαρκόφσκι.