ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0

Α΄ ημίχρονο

11′: Ο Μπαρμπόσα γύρισε από τα δεξιά στον Γιόχανσον, σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, πάνω από την εστία του Κυριακίδης.

15′: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Γιόχανσον από τα δεξιά βγάζει συρτή πάσα στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού, Αραβίδης στοπάρει, σουτ από εξαιρετική θέση, άουτ!

19′: Ο Μάνταλος άνοιξε στα αριστερά για τον Ντίντακ, διαγώνιο σουτ, άουτ.

24′: Κόρνερ για την ΑΕΚ από τα δεξιά. Εκτελεί ο Μπουονανότε, μαζεύει εύκολα ο Κυριακίδης

31′: Γέμισμα από τα δεξιά του Μπουονανότε, κεφαλιά Αραβίδη στο δεύτερο δοκάρι, δεν θα βρει καλά την μπάλα, άουτ.

33′: Σουτ Πάουλο, άουτ… Πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό.

44′:ΓΚΟΛ 1-0  Κόρνερ για την ΑΕΚ με τον Μάνταλο από τα αριστερά. Διαγώνια κεφαλιά του Γιόχανσον από το ύψος του πρώτου δοκαριού και… μέσα! Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ σε καθοριστικό σημείο…

Β΄ Ημίχρονο

50′: Σουτ Μπαρμπόσα από τα δεξιά άουτ.

61′: Κόρνερ από τα δεξιά για την ΑΕΚ με το Μάνταλο, δεν έχει τύχη…

63′: Σουτ Ουαρντά, άστοχο…

70′: Σέντρα-σουτ Ρουσκουγιέδα περνά ανεκμετάλλευτη και άουτ…

74΄ ΓΚΟΛ 2-0 Σέντρα Τζιμπούρ από τα αριστερά και ο Πλατέλλας με προβολή στη μικρή περιοχή ανάμεσα στους αμυντικούς του Παναιτωλικού στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ουσιαστικά “καθαρίζει” το ματς. Φωνάζει ο Ματζουράκης για χέρι στο κοντρόλ του Τζιμπούρ πριν από τη σέντρα

76′: Συρτό αδύναμο σουτ Κέβιν, κανένα πρόβλημα για Μπαρόχα.

76′: Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ένα – δύο Μάνταλου – Τζιμπούρ, ο τελευταίος πατά στον πρώτο με τακουκάνι, σουτ από θέση τετ α τετ στα δεξιά της περιοχής διώχνει σε κόρνερ ο Κυριακίδης, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο στην εξέλιξη της φάσης.

87′: Κόκκινη στον Πάουλο (δεύτερη κίτρινη για κλωτσιά στον Λαμπρόπουλο). Με δέκα θα μείνει ο Παναιτωλικός

89′: Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ. Φάουλ του Μάνταλου από τα αριστερά του ημικύκλιου, κεφαλιά από τον Τζιμπούρ, σώζει ο Κυριακίδης σε κόρνερ.

90′: Νέα καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Εκτελείται το κόρνερ με τον Μάνταλο, η μπάλα βγαίνει εκτός περιχοής, σουτ Πλατέλλα, χτυπά στον Γιόχανσον, νέα εντυπωσιακή απόκρουση από τον Κυριακίδη.

90’+2: Πέναλτι για την ΑΕΚ. Ο Μάκος ανατρέπει τον Τζιμπούρ.

90’+3: Εκτελεί το πέναλτι ο Μάνταλος, πέφτει στη αριστερή γωνιά του ο Κυριακίδης και κρατά το 2-0.

 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γιάχου (Χίου), με βοηθούς τους Καρσιώτη (Κορινθίας), Καλφάκη (Χανίων) και τέταρτο τον Μήτσιο (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: 35’ Μανταλο, 53’ Σιμόες – 47’ Κάπελ, 48’Παπάζογλου, 57’ Πάουλο.

Κόκκινη Κάρτα: 87’ Πάουλο.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

AEK (Γκουστάβο Πογιέτ): Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο (85’ Λαμπρόπουλος), Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε (60’ Πλατέλλας), Μάνταλος, Αραβίδης (69’ Τζιμπούρ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας (80’ Ζαρκαδάς), Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Παπάζογλου, Πάουλο, Ουαρντά (78’ Κουτρουμάνος), Βιγιαφάνες, Κάπελ (58’ Ρουσκουγιέδα), Μαρκόβσκι.