Νωρίς άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι. Στο 4′ ο Χατζηδίμπας μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και ασίστ του Ευθυμίου έκανε το 1-0, στο 14′ ο Γκαργκαλατζίδης  κοντρόλαρε με το στήθος τη μπάλα, μετά τη σέντρα του Τσαούση και πλάσαρε για το 2-0 και στο 42′ ο Χατζηδίμπας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γκαργκαλατζίδη, έκανε το 3-0.

Στο 72′ οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνδυάστηκαν υπέροχα, ο Λύρατζης έβγαλε τη μπαλιά και ο Χατζηδίμπας σκόραρε για το 4-0. Ο Παναιτωλικός μείωσε σε 4-1, με τον Γεωργούση λίγο μετά, ωστόσο, απάντησε και πάλι ο Χατζηδίμπας στο 88′, έπειτα από ασίστ του Δούμτση. Άλλο ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Παναιτωλικό, με σκόρερ τον Τσιαντή  διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (60′ Λύρατζης), Τσαούσης, Δημητρίου (70′ Εφραιμίδης), Πολύζος, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Αηδονίδης (60′ Σαλαμούρας), Ευθυμίου (70′ Τζοβάρας), Χατζηδίμπας, Γκαργκαλατζίδης (60′ Δούμτσης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:  Δαράβαλης, Μπακογιάννης, Λαγός (58’ Θώδης), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης (75’ Ντόβας), Τσιγγάρας, Νταλακούρας, Γεωργούσης, Γανωτάκης (70’ Βασίλακας), Αλομπισάτ (85’ Δημητρέλης), Κούστας (63’ Τσιαντής).