Χωρίς να δυσκολευτεί η Θύελλα Αγίου Ανδρέα πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης, απέναντι στην Ακαδημία Ναυπάκτου, έφτασε τους 21 βαθμούς, και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο την νίκη από τον αντίπαλό τους. Δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, με τους Πελεκάνο στο 30΄, ο οποίος πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που έκανε ήταν άστοχο. Επίσης ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 39΄με διαγώνιο σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους, αλλά η μπάλα δεν του έκανε και πάλι το …χατίρι.

Παρόλα αυτά η Θύελλα κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ, στο 41΄με τον Ζαπαντιώτη με σουτ, μετά από κεφαλιά πάσα του Πελεκάνου.

Με το ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου οι παίχτες του Αγίου Ανδρέα πέτυχαν γρήγορο γκολ με σκόρερ τον Πελεκάνο, και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Επίσης χάθηκαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ με τους Ζαπαντιώτη , Πελεκάνο και Τσάμη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι και δεν δημιούργησαν ευκαιρίες στην εστία του Ζαρκαβέλη.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσιρώνης με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Κακατσίδη.

Ο προπονητής της Θύελλας Θανάσης Πρεβέντζας χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές

Ζαρκαβέλης, Τσιντζέλης Αλ., Σιάσος, Αναγνωστόπουλος, Μπούκαρης Πολ., Καραγιάννης(55΄Αγγελής), Ταταράκης (78΄Λάμπος), Χαμηλός, Ζαπαντιώτης(86΄Κουτσούμπας), Τσάμης, Πελεκάνος,