Σαν πρόλογο ο Γιάννης Ματζουράκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες ,στον κόσμο για την βοήθεια,  ευχήθηκε καλές γιορτές και στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις:

Για το αν ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Παναιτωλικού και με το λιγότερο άγχος :

Η ομάδα μας είναι σε μια τέτοια θέση που όλα τα παιχνίδια μας είναι με πίεση κι έτσι θα είναι. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Δουλέψαμε καλά όλοι την εβδομάδα και οι παίκτες ήταν αφοσιωμένοι στο παιχνίδι. Μας έλλειπε για πολύ καιρό η νίκη και την θέλαμε πολύ. Το δείξαμε. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, σπρώξαμε τον αντίπαλο στην εστία του. Το μόνο που θα έλεγα, ότι σε τελικές που είχαμε θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Χρειάζεται να είμαστε λίγο πιο σοβαροί και τυχεροί.
Για την μη χρησιμοποίηση του Κάπελ:

Για τον Κάπελ πρέπει  να παίξουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Τιμούμε τον Καμαρά δέχθηκε κάρτα ο Παπάζογλου και έπρεπε να μπει ο Κουτρομάνος και την τελευταία αλλαγή θεώρησα ότι πρέπει να τη δώσω σε ένα νεαρό.
Για της μεταγραφές :

Προσπαθούμε. Είμαστε σε κουβέντες, σε συζητήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να ενισχυθούμε γιατί εναλλακτικές λύσεις δεν έχουμε τόσες πολλές.

Για το τι περιμένει από τον Παναιτωλικό στο δεύτερο γύρο:
Δουλειά περιμένω. Δουλειά και να συνεχίσουμε να  βελτιώνουμε την ομάδα μας. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολη η προσπάθεια. Το φετινό πρωτάθλημα, αν εξαιρέσεις τρεις, τέσσερις ομάδες, όλες οι υπόλοιπες (ακόμα και οι τελευταίες),είναι ίδιες.  Μπορούν να κάνουν τη ζημιά από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Για το σε ποιες θέσεις θέλει ποδοσφαιριστές:

Ότι βρείτε καλό πάρτε… Έχουμε δυο τρεις θέσεις που θέλουμε να έρθουν παίκτες. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα σε περιορισμένο αριθμό, να στηρίξουμε και τους παίκτες που δουλεύουν και τους νεαρούς που έρχονται από πίσω».
Σε ερώτηση του υπογράφοντος αν είναι ευχαριστημένος από την βαθμολογική συγκομιδή :

Καθόλου! Με βάση την αγωνιστική συμπεριφορά θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον ένα βαθμό παραπάνω για να μην σας πω περισσότερους. Θυμηθείτε τα παιχνίδια που η ομάδα δικαιούταν να πάρει βαθμούς. Αν συνεχίσω θα γίνω συγγραφέας!!!  Σήμερα πάντως είχαμε ένα σωστό διαιτητή ο οποίος ήταν  κοντά στις φάσεις, άφησε το παιχνίδι, έτρεξε
Για τις πολλές κάρτες :
Δε θα μας αφήσουν να το χάσουμε αυτό.