Foto Photobovo-bovo matteo - LaPresse 29/08/2013 Stadio Artemio Franchi, Firenze, Italia Sport Calcio ACF Fiorentina vs Grasshpper calcio Coppa Uefa qualificazioni 2013 2014 Nella foto: la formazione della Fiorentina Photo Photobovo-bovo matteo - LaPresse 29/08/2013 Artemio Franchi Stadium, Florence, Italy Sport Italian Football Europe League 2013-2014 Acf Fiorentina vs Grasshopper In the Photo: Fiorentina team

Το… μεγάλο κόλπο επιχειρεί η διοίκηση του Παναιτωλικού.

Η Αγρινιώτικη ΠΑΕ κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να φέρει στο Αγρίνιο για φιλικό παιχνίδι τη Φιορεντίνα, καλεσμένη της στο πάρτι γενεθλίων για τα 90 χρόνια των «καναρινιών»! Και οι δυο ομάδες έχουν ιδρυθεί το 1926.

Για να γίνει η φιλική αναμέτρηση υπάρχουν πολλά προβλήματα και πρέπει να ξεπεραστούν

Η Φιορεντίνα το Μάρτιο έχει 3 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στις 6 Μαρτίου εκτός έδρας με την Ρόμα, στις 13 Μαρτίου στο Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι  με την Βερόνα , και στις 20 Μαρτίου εκτός έδρας με την Φροζινόνε.

Όσα αφορά της Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, αγωνίζεται για το Γιουρόπα λιγκ, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου με την Τότεναμ στην Ιταλία , και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην Αγγλία.

Άρα πρέπει αφενός να δεχθούν οι Ιταλοί να ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για την φιλική αναμέτρηση , και αφετέρου να βρεθεί ελεύθερη ημερομηνία…..