Το μέλος του τεχνικού επιτελείου του Παναιτωλικού και πρώτος προπονητής του Ολιβιέ Μπουμάλ στην Ελλάδα, Γιάννης Νταλακούρας, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό», με τον Γιάννη Φιλέρη. Μίλησε γαι τον Παναιτωλικό και την νεα μεταγραφή του Παναθηναϊκού Ολιβιέ Μπουμάλ:

Για τον Ολιβιέ Μπουμάλ: «Σίγουρα αξίζει αυτή την ευκαιρία. Έχει έναν καλό συνδυασμό ταχύτητας, τεχνικής για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι παίκτης που παίζει στα πλάγια και βλέποντας τον Παναθηναϊκό νιώθω ότι έχει ανάγκη έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο χορτάρι, έχει παλέψει, έχει κάνει τη δική του διαδρομή στο χώρο και πλέον είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τα χρόνια που ήταν στον Παναιτωλικό. Είναι γρήγορος τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και τη λήψη αποφάσεων και έχει καλή τεχνική. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων μου δείχνει ότι αυτός ο παίκτης μπορεί να κάνει κάτι καλό στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, είναι άλλο επίπεδο. Ελπίζω ότι ψυχολογικά θα το αντέξει. Νιώθω ότι έχει ωριμάσει και αυτό με κάνει αισιόδοξο ότι μπορεί να δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό».

Για το χαρακτήρα του: «Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και για τον προπονητή και για την ομάδα. Θα βοηθήσει πολύ στα αποδυτήρια».

Για το πως ήρθε στην Ελλάδα: «Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αναπτύξει τμήμα σκάουτινγκ με επικεφαλής τον κ. Μπελεβώνη. Έτσι φέραμε τον Μπουμάλ στο Αγρίνιο για δοκιμή μίας εβδομάδας, μας άφησε καλές εντυπώσεις και έμεινε στην ομάδα. Για αυτό άλλωστε έπαιξε εδώ αρκετά».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το έχουμε αδικήσει πολύ και έχουμε αδικήσει και πολλούς από τους ανθρώπους, που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να τιμήσουμε περισσότερο τις ικανότητές μας. Νομίζω ότι έχουμε πολλές δυνατότητες και πρέπει να το τονίζουμε αυτό, διότι δεν υπολειπόμαστε σε κάτι από τους άλλους. Ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σίγουρα έχουμε μειονεκτήματα, αλλά έχουμε και πολλά προτερήματα».

Για τον Παναιτωλικό: «Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως στη συνέχεια είχαμε αρκετά σημάδια βελτίωσης. Είναι κρίμα για τον Παναιτωλικό να παλεύει κατά αυτόν τον τρόπο, είναι κρίμα για τον κ. Κωστούλα που είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και η ομάδα. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση τώρα, πρέπει να πάρουμε βαθμούς και είναι επιτακτική ανάγκη για τον Παναιτωλικό. Το αντιλαμβάνεται και ο προπονητής με τη μεγάλη του εμπειρία στο χώρο και σε αυτές τις καταστάσεις. Πιστεύω πάντως ότι στο τέλος δε θα κινδυνέψουμε».

Για το φιλικό, που προσπαθεί να κλείσει ο σύλλογος, με τη Φιορεντίνα: «Φέτος είναι η επέτειος για τα 90 μας χρόνια, όσα συμπληρώνει και η Φιορεντίνα. Προσπαθούμε, υπάρχουν εμπόδια, αλλά ελπίζουμε να καρποφορήσει».