Ο Μάρκο Μαρκόβσκι κάνει τον απολογισμό της χρονιάς στην κάμερα του Novasports και τον Διονύση Στρούμπο, τονίζοντας ότι η πορεία του Παναιτωλικού δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο Σέρβος επιθετικός όμως τονίζει ότι το νέο έτος μπορεί να φέρει τη βελτίωση στην ομάδα του Αγρινίου, ενώ δίνει και τις ευχές του για το 2016.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Οσο αφορά τον πρώτο γύρο πρωταθλήματος είπε:

Ο πρώτος γύρος δεν ήταν καλός όσο περιμέναμε όλοι στην ομάδα. Η νίκη με τον Ηρακλή θα μας δώσει ώθηση για κάτι καλύτερο. Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός δεν πρέπει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία, αλλά με μια ή δυο νίκες μπορούμε να φτάσουμε στην έβδομη θέση. Με το ξεκίνημα του δεύτεροι γύρου υπάρχουν δυο δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με το <δεξί>.

Για την καλύτερη ομάδα του πρώτου γύρου είπε:

Το λέει και η βαθμολογία ο Ολυμπιακός , ο οποίος δεν είχε αντίπαλο, απλά γιατί οι άλλες ομάδες ήταν μέτριες. Στο δεύτερο γύρο πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει γκέλες και θα μειωθεί η διαφορά

Για τον καλύτερο παίχτη του πρώτου γύρου:

Θεωρώ ότι ο Μπουμάλ κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, όπως και ο Βέλλιος του Ηρακλή. Και  αναφέρω τους δυο πάιχτες γιατί παίζουν σε μικρή ομάδα, και είναι πολύ δύσκολο να κάνεις την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο

Για τυχόν αλλαγές που θα έκανε στην ομάδα του Παναιτωλικού στο δεύτερο γύρο

Πιστεύω ότι ο προπονητής γνωρίζει τα στοιχεία που λείπουν στην ομάδα. Θα υπάρχουν ενισχύσεις στο ρόστερ, από την στιγμή που αρχίζει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Ελπίζω στο δεύτερο γύρο να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί και ακόμα καλύτεροι.