Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού για την χειμερινή περίοδο τίθεται επί τάπητος, καθώς στο προγραμματισμένο ραντεβού του προπονητή Γιάννη Μαντζουράκη με την διοίκηση της ομάδας θα γίνει αναφορά σε όλα τα θέματα που αφορούν τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ .

Το θέμα το χειρίζονται προσωπικά ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και ο Γιάννης Ματζουράκης, οι οποίοι έχουν καθημερινή επαφή για την υπόθεση αυτή.

Στόχος της διοίκησης να ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς η ενίσχυση της ομάδας, ακόμα και αν είναι δυνατόν στα πρώτα παιχνίδια του δευτέρου γύρου να υπάρχουν <νέα πρόσωπα> μέσα στο ρόστερ. <Ονόματα > στην παρούσα φάση δεν έγιναν γνωστά.

Παράλληλα, την ίδια στιγμή θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν και αποχωρήσεις από την ομάδα του Αγρινίου. Παίχτες οι οποίοι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα , με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται για την συνέχεια από το τεχνικό τιμ.

Όλα αυτά θα γίνουν γνωστά από την εβδομάδα που θα ξεκινήσει, αλλά πρέπει οι κινήσεις των διοικούντων να γίνουν με γοργούς ρυθμούς. Ας μην ξεχνάμε ότι στις 4 Ιανουαρίου αρχίζει και ο δεύτερος γύρος, και ο Παναιτωλικός έχει ανάγκη από παίχτες πρώτης γραμμής, για να εξασφαλιστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα η παραμονή στην κατηγορία.

Γι. Τ.