Έγιναν γνωστοί την Τετάρτη (30/12) από την ΚΕΔ οι ορισμοί των διαιτητών, που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, που είναι προγραμματισμένα για το τριήμερο 2,3 και 4 Ιανουαρίου.

Ο Αθανάσιος Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας ορίστηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο τη Δευτέρα (4/1, 19.30).

Ο Τζήλος είχε ορισθεί και στον αγώνα Σκόντα Ξάνθης –Παναιτωλικός,  με του Αγρινιώτες να έχουν πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα του…..

Να τον δούμε και στην Λεωφόρο!!!

Αναλυτικά:

Δευτέρα 4/1

19.30: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Δουδούμης (Φθιώτιδας)

Τέταρτος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Το who is who του Τζήλου

Ο Θανάσης Τζήλος είναι ο διάδοχος του αείμνηστου Γιάννη Λάτσιου και έτσι η Λάρισα μετά απο 18,5 χρόνια θα έχει διαιτητή στην Σούπερ Λίγκα. Ο Θανάσης Τζήλος δεν προέρχεται από διαιτητική οικογένεια. Γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 1983 και είναι Λαρισαίος. Έπαιξε ποδόσφαιρο με την φανέλα του Α.Ο Αμπελοκήπων. Είχε συμπαίκτη τον Βαγγέλη Μόρα. Ο Θανάσης Τζήλος όπως αναφέρει το sportit ήταν αμυντικός χαφ και στόπερ. Στα 18 έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Προσπάθησε να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο. Στάθηκε αδύνατο παρά το γεγονός ότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όποια ομάδα δοκιμάστηκε. Οι ώρες των μαθημάτων ήταν ίδιες με τις αντίστοιχες των προπονήσεων. Κάποια στιγμή ο καλύτερος του φίλος που φοιτούσε στη Θεσσαλονίκη τον παρότρυνε να πάει στη σχολή διαιτησίας της Ξάνθης. Το 2002 αποφοίτησε από αυτή. Το 2005 ξεκίνησε να σφυρίζει στη Δ’ Εθνική και το 2007 αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος διαιτητής στη Γ’. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και έγινε διαιτητής της Λάρισας. Από το 2011 αγωνίστηκε στην Football League. Είναι γενικά αθλητικός τύπος. Έχει ασχοληθεί με τον στίβο, το ταε κβο ντο και το χάντμπολ. Έχει ύψος 1,90 και μία μικρότερη αδελφή που μένει και εργάζεται στο εξωτερικό. Είναι αρραβωνιασμένος και επαγγελματικά διατηρεί δικό του γραφείο. Τεχνική εταιρία που το τελευταίο διάστημα αναλαμβάνει έργα που έχουν σχέση με το περιβάλλον. Η Superleague λοιπόν απέκτησε έναν ακόμη επιστήμονα και η Λάρισα διαιτητή που την εκπροσωπεί στην ανώτερη κατηγορία μετά από 18,5 χρόνια!