Ο αγώνας γίνεται κεκλεισμένων των θυρών

Α΄ημίχρονο

2′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! Ο Βιγιαφάνιες παίρνει την μπάλα σχεδόν από τη μεσαία γραμμή, κάνει αρκετά μέτρα με αυτή, αποφεύγει Ταυλαρίδη και Τελάντερ και εκτελεί στη συνέχεια τον Στιλ.

6′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Ο Κλωναρίδης δίνει στον Καρέλη, εκείνος με πλάτη στρώνει στον Αμπέντ και ο Αλγερινός με δυνατό σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής νικά τον Κυριακίδη.

8′: Ο Βιγιαφάνιες κάνει άλλη μία επέλαση, στρώνει στον Μαρκόφσκι και ο Στιλ αποκρούει το σουτ του.

8′: ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! Ο Βιγιαφάνιες στρώνει στον Πάουλο, εκείνος κάνει εξαιρετικό σουτ, ο Στιλ αποκρούει και η μπάλα χτυπά και στο δοκάρι.

11′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Εντελώς άδεια η άμυνα του Παναιτωλικού, η κάθετη για τον Κλωναρίδη περνά, εκείνος κάνει παράλληλη πάσα και ο αμαρκάριστος Πέτριτς από κοντά σκοράρει.

16′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! Ο Κάπελ από δεξιά ταλαιπωρεί τον Νάνο, βγάζει ωραία μπαλιά και ο Μαρκόφσκι σκοράρει από τη μικρή περιοχή. Ανεξήγητα αφήνουν την μπάλα Τελάντερ και Στιλ, χάνει τον Σέρβο ο Ταυλαρίδης.

18′: Ο Κάπελ πατάει περιοχή από δεξιά, κάνει και το σουτ αλλά είναι άστοχο.

21′: Ο Νάνο εκτελεί φάουλ από αριστερά, αλλά η άμυνα του Παναιτωλικού απομακρύνει.

29′: Ο Πέτριτς δίνει στον Αμπέντ, εκείνος κάνει συρτό σουτ και ο Κυριακίδης αποκρούει.

30′: Ο Πέτριτς συνεργάζεται εξαιρετικά με τον Κλωναρίδη, το σουτ του κοντράρει και ο Κυριακίδης με δυσκολία παραχωρεί κόρνερ.

31′: Ο Νάνο το εκτελεί, ο Εσιέν παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα άουτ.

32′: Ο Βέμερ γυρνά, το κοντρόλ του Καρέλη δεν είναι καλό και κατά συνέπεια και το τελείωμά του.

37′: Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Βιγιαφάνιες εκτελεί φάουλ, ο Στιλ διώχνει με γροθιές και το σουτ του Ουάρντα φεύγει άουτ.

Β΄ημίχρονο

51′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ 3-2 . Ωραία σέντρα από τον Πράνιτς, ο Πέτριτς πιάνει με τη μία σκαστό γυριστό και ο Κυριακίδης δεν καταφέρνει να αποκρούσει παρόλο που ήρθε σε επαφή με την μπάλα.

53′: Ο Βιγιαφάνιες αδειάζει ξανά Ταυλαρίδη και Τελάντερ, αλλά το γύρισμά του δεν έχει αποδέκτη.

59′: Ο Πράνιτς από αριστερά κάνει έξυπνη μπαλιά, αλλά ο Πέτριτς δεν καταφέρνει να μπει στην πορεία της γιατί εκτός των άλλων κοντράρει. Κόρνερ για τον Παναθηναϊκό, περνά ανεκμετάλλευτο.

61′: Ο Καρέλης από δεξιά μπαίνει στην περιοχή, κάνει και το γύρισμα αλλά ο Μύγας κόβει την πάσα προς τον Πέτριτς.

68′: Η μπάλα στρώνεται στον Καπελ, εκείνος κάνει αμέσως σουτ και αστοχεί.

71′: Μακρινό σουτ από τον Βέμερ, μπλοκάρει ο Κυριακίδης.

83′: Ο Κέβιν εκτελεί φάουλ, ο Βασιλείου παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί.

86′: Από απόσταση ο Καλτσάς κάνει απευθείας φάουλ και αστοχεί.

87′: Ο Ταυλαρίδης νικά στον αέρα τον Μαρκόφσκι, ο Βασιλείου κάνει αμέσως το σου και στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

90′: Ο Ουάρντα δίνει στον Βασιλείου, εκείνος σουτάρει, αλλά ο Ταυλαρίδης προλαβαίνει να βάλει την κόντρα. Ανεκμετάλλευτο περνά το κόρνερ.

90’+2: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ 4-2. Ο Καλτσάς μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, κάνει το γύρισμα και ο Αμπέντ με πλασέ στην κίνηση τελειώνει υποδειγματικά τη φάση.

 

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος (Λάρισας), βοηθοί οι Γκάγκας (Λάρισας) και Δουδούμης (Φθιώτιδας), ενώ τέταρτος ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).

Κίτρινες: 36′ Εσιέν, 44′ Αμπέντ – 63′ Κάπελ, 79′ Μύγας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσιόνι): Στιλ, Βέμερ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Εσιέν, Αμπέντ, Πράνιτς, Καρέλης (84′ Μπεργκ), Κλωναρίδης (63′ Καλτσάς), Πέτριτς (76′ Λαγός).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας (81′ Κουτρομάνος), Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν (87′ Καμαρά), Μάκος, Πάουλο, Κάπελ, Βιγιαφάνιες (79′ Βασιλείου), Ουάρντα, Μαρκόφσκι.