Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Φλόγα  στο Μεσολόγγι, καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 της τοπικής ΑΕΜ. Οι παίχτες της Φλόγας κατέκτησαν ένα τρίποντο που τους δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, αφού εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της Ναυπάκτου στο Θέρμο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και μετέτρεψαν το φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι σε εύκολη υπόθεση.

Άνοιξαν το σκορ στο 35΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νάκο(ανατροπή του Βασιλογιάννη από τον Πασπαλιάρη). Στο 46΄έγινε το 0-2 μετά από σέντρα από τον Νταλαπέρα και  κεφαλιά του Βασιλογιάννη . Το  0-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν από σέντρα του Νάκου, ο Φραγκούλης με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσιρώνης με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Τσιλίκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου: (Δημήτρης Ξηρός) : Καραδήμας, Παλιάτσας, Καβαλλάρης (38΄Βρέττας 83΄Διαμαντόπουλος Γ.), Παναγιωτόπουλος, Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος, Βλαχογιάννης, Αυτζής, Ναούμης, Νικολόπουλος (62΄Πλαστήρας), Πασπαλιάρης.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: (Χρήστος Βασιλείου) Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Νταλαπέρας (75΄Φραγκούλης), Ντζιμάνης (82΄Αγγελοκωστόπουλος), Κόκκαλης (81΄Κοκώνης), Βασιλογιάννης.