Ο αγώνας με τη Λάρισα άφησε δύο αγωνιστικά προβλήματα για τον Αστέρα, που προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή (10/1, 17:15).

Εκτός από τον Μπερτόγλιο, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και τον Κοσίτσκι, που εδώ και καιρό έχει τεθεί εκτός, ο Στάικος Βεργέτης χάνει ακόμη δύο ποδοσφαιριστές για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Δημούτσος και ο Ντουντού έχουν υποστεί τράβηγμα, στον προσαγωγό και στο δικέφαλο, αντίστοιχα και ακολούθησαν θεραπεία. Υπολογίζεται ότι θα μείνουν εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες και αυτό σημαίνει ότι χάνουν την ρεβάνς με τη Λάρισα, αλλά πιθανότατα και το ματς της επόμενης αγωνιστικής (με την Καλλονή εντός έδρας).

Στην προπόνηση της Πέμπτης (7/1) η αρχή έγινε με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και συντονισμού, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο.

Ο Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία του για συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, για την 17η αγωνιστική της Super League.

http://www.arcadiasports.gr