Πολλοί οι μνηστήρες για τον Λούκας Βιγιαφάνιες. ΑΕΚ, Ολυμπιακός , ακόμα και ομάδες από την Ισπανία θέλουν να τον αποκτήσουν. Λίγο δύσκολο σε αυτή την χρονική στιγμή. Το καλοκαίρι όμως θα γίνει περιζήτητως…

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να εμφανίζει η ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού.  Η πρώτη κρούση της ΑΕΚ για τον παίκτη έγινε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το θέμα σταμάτησε, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» ξαναμπαίνουν ζεστά στη διεκδίκησή του.

Ο λατινοαμερικάνος παίκτης δεν απασχολεί μόνο την Ένωση, καθώς θετική διάθεση για τον παίκτη φαίνεται ότι διαθέτει και ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “sportdog” μάλιστα, η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει να έχει το προβάδισμα, καθώς όπως είναι γνωστό ο παίκτης είναι δανεικός στην ομάδα του Αγρινίου από την Ιντεπεντιέντε.

Η ομάδα της Αργεντινής έχει ένα χρέος προς τον Ολυμπιακό από τη μεταγραφή του Νούνιες. Γεγονός το οποίοι και οι Πειραιώτες μπορούν να εκμεταλλευτούν και φέρουν τον Αργεντινό στο Λιμάνι «κλέβοντάς» τον από την ΑΕΚ, όπως πέρσι με τον Μαρτίνες.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι μέσα στη λίστα με τα ονόματα που έδινε η Ιντεπεντιέντε για να ξεχρεώσει τον Νούνιες ήταν και αυτό του Βιγιαφάνιες!….

 

Κάνει την διαφορά στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας

Δεν ήταν μία η στιγμή του. Ήταν αρκετές στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Θα σταθούμε στο γκολ που σημείωσε στο 2′. Ένα γκολ πολλών ωραίων στιγμών συγκεντρωμένες σε μία! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και αριστερά. Αφού έτρεξε γι’ αρκετά μέτρα πάτησε περιοχή. Εκεί ξάπλωσε τον Ταυλαρίδη, πέρασε τον Εσιέν και ήταν έτοιμος να πλασάρει. Προσποίηση με τον Τελάντερ να πέφτει κι αυτός και να πλασάρει τελικά ο Αργεντινός στην αντίθετη γωνία και ν’ αφήνει άγαλμα τον Στιλ. Στεκόμαστε σε αυτές τις ντρίμπλες γιατί μέχρι να γίνει αλλαγή ο Βιγιαφάνιες απλά πέρναγε τους αμυντικούς όπως ήθελε. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι πάτησε περιοχή, έστειλε στις πινακίδες τον Τελάντερ με προσποίηση και αμέσως ποδιά στον Ταυλαρίδη. Απλά μας γέμισε στιγμές η παρουσία του στην Λεωφόρο.