Ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, Τάσος Παπάζογλου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Το 10 το κακό” με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Ο αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου, σχολίασε τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Αστέρα Τρίπολης, που ήρθε με δικό του γκολ, την φετινή Super League, αλλά και τί άλλαξε με την έλευση του Γιάννη Ματζουράκη.

Για την διαφορά στην εικόνα που δείχνει ο Παναιτωλικό με το νέο έτος: “Το 2016 έχει μπει διαφορετικά απ΄ότι το 2015 που για εμάς ήταν καταστροφικό. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας και πάμε να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε”.

Για το πως ήρθε αυτή η αλλαγή: “Πιστεύω πως με τον ερχομό του κυρίου Ματζουράκη έχουν αλλάξει πολλά με όποιον και να παίζει η ομάδα τον κοιτάει στα μάτια. Ήρθε να πάρουμε τους βαθμούς που αφήσαμε στον πρώτο γύρο”.

Για το αν τρόμαξαν με την εικόνα που έδειξε η επίθεση του Αστέρα Τρίπολης στους προηγούμενους αγώνες: “Ξέραμε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Βάση του πλάνου έπρεπε αμυντικά να είμαστε καλά και να κλείσουμε τους χώρους στον Αστέρα”.

Για το τι άλλαξε ο Γιάννης Ματζουράκης: “Έλειπε η αμυντική τακτική τόσο καιρό γι’ αυτό είχαμε αυτά τα αποτελέσματα και η πειθαρχία. Αυτά είναι τα δύο τρανταχτά που διόρθωσε. Η ομάδα στην αρχή ήταν σάκος του μποξ. Έχει δεχθεί δύο πεντάρες, η μία από την Καλλονή που συνολικά έχει πετύχει εννέα γκολ”.

Για την φετινή Super League: “Εκτός από τον Ολυμπιακό που έχει ξεφύγει πάρα πολύ, οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι. Για τον υποβιβασμό δεν νομίζω να έχει τελειώσει κάτι. Ο Πανθρακικός το παλεύει με όλους και παίρνει βαθμού. Οι επόμενες εβδομάδες θα κρίνουν τα πάντα”.

Για τον Ολυμπιακό: “Είναι η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Έχει πληθώρα επιλογών και μπορεί να καλύψει το κενό του οποιοδήποτε απουσιάζει”.

Για τον αν συμφωνεί με την δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ότι είναι ο κορυφαίος Ολυμπιακός των τελευταίων είκοσι ετών: “Σίγουρα, θα συμφωνήσω με τον κύριο Ελευθερόπουλο. Αυτός ο Ολυμπιακός είναι για πολλά πράγματα”.

Για το τι παθαίνει στο Europa League και αποκλείεται: “Είναι θέμα συγκυριών. Στο Champions League το βλέπουμε ότι πετάει, αλλά πιστεύω ότι φέτος θα πάει καλά και στο Europa League. Είναι καλή η κλήρωση και μακάρι να φτάσει μακριά, γιατί όχι και στον τελικό”.

Για το ποια ομάδα του έκανε εντύπωση και ποια τον δυσαρέστησε: “Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους. Και τυφλός το βλέπει. Τον Ηρακλή θα περίμενα λίγο καλύτερο. Είναι ιστορική ομάδα και πιστεύω ότι θα μπορούσε να τα πήγαινε καλύτερα”.

Για ποιος επιθετικός του έκανε εντύπωση: “Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που σκοράρουν το τελευταίο διάστημα είναι ο Βέλλιος”.

Για το τι ευχάριστη έκπληξη έχει ο Παναιτωλικός: “Δεν μπορούμε να το πούμε. Κοιτάμε να παίρνουμε βαθμούς, για να ξεφύγει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.