Στη σύλληψη ενός φιλάθλου, που πέταξε από τη θύρα 3 ένα άδειο μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, προχώρησε την Κυριακή (10/1) μετά το τέλος του ματς η αστυνομία, που τον εντόπισε μέσω των καμερών που λειτουργούν στο γήπεδο.

Για το περιστατικό πήρε επίσημη θέση τη Δευτέρα (11/1) η ΠΑΕ, η οποία τόνισε από την πλευρά της ότι θα στραφεί εναντίον του φιλάθλου, διεκδικώντας αποζημίωση για όποια βλάβη υποστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, φίλαθλος πέταξε στον αγωνιστικό χώρο άδειο πλαστικό μπουκάλι, γεγονός που καταγράφηκε τόσο στο φύλλο αγώνα, όσο και στην έκθεση του παρατηρητή. Η Αστυνομία εντόπισε τον δράση από το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες που λειτουργεί στο γήπεδο και προχώρησε στη σύλληψή του.

Όπως έγινε και σε προηγούμενο παρόμοιο περιστατικό, η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε περίπτωση τιμωρίας θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή)».