Χωρίς γκολ αλλά με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν τελείωσε η αναμέτρηση της ΑΕ Μεσολογγίου με τον ΠΑΟ Καλυβίων.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν γκολ, καθ΄όλη την διάρκεια  χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο Μεσολόγγι με στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, δηλαδή το θετικό αποτέλεσμα και τα κατάφεραν.

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκει στην ΑΕΜ που προσπάθησε με τους Ρασμίλ (5΄), Κουντούρη, (7΄) Πασπαλιάρη στο 9΄και 17΄ για γκολ χωρίς να τα καταφέρει. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν , και δημιούργησαν ευκαιρία με τον Νταλαπέρα.

Στην επανάληψη οι παίχτες της ΑΕΜ ξεκίνησαν και πάλι δυνατά , με του Κοντούρη , Ρασμίλ Κοντογιάννη , και Αυδή να προσπαθούν να στείλουν την  μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να το πετύχουν , με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Κουντούρη στο οριζόντιο δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β. Σούζας και Βασιλόπουλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΜ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος (73΄Ναούμης), Βλαχογιάννης (79΄Ρούσσης), Σταθόπουλος, Κουντούρης, Αυτζής, Ρασμίλ, (61΄Στριμμένος).

ΠΑΟΚ: (Παναγιώτης Τούρκας) Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Καρασάββας, Καραλής, Νταλαπέρας, Καγκαρας, Παπαδόπουλος, Μυγδάλης, Τασουλής (69΄Ντόβρος), Μπελεβώνης Ε. (76΄Διονυσάτος) Μπελεβώνης Ε.