Με ηγέτη και σκόρερ τον Δήμο Πελεκάνο (πέτυχε και τα δυο γκολ της αναμέτρησης , φτάνοντας συνολικά τα 13 στο φετινό πρωτάθλημα ),η Θύελλα  πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σταμνάς , πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο της πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Όσο αφορά τον αγωνιστικό χώρο, δυνατά ξεκίνησαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι και μόλις στο 5΄ο Πελεκάνος είχε κοντινή κεφαλιά άουτ. Στο 35΄ο ίδιος ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστό σουτ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Θύελλας.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι βρίσκονταν συνέχεια στην επίθεση χάνοντας 3 ακόμα ευκαιρίες για αύξηση του σκορ. Στο 40΄ο Ζαπαντιώτης με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, στο 43΄ο Πελεκάνος πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά ο Ζαπαντιώτης δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, και στο 45΄μετά από πάσα του Ζαπαντιώτη ο Πελεκάνος έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα να απομακρύνει με δυσκολία την μπάλα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν . Στο 48΄ο Μάλι είχε σουτ στο δοκάρι αλλά μέχρι εκεί. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,  με κατοχή μπάλας . Ήθελαν περισσότερο την νίκη και την εδραίωσαν 10 λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης με κοντινό πλασέ του Πελεκάνου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθούς τους Σούζα και Μωραΐτη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Θανάσης Πρεβέντζας)

Ζαρκαβέλης, Α. Τσιντζέλης, Αγγελής, Αναγνωστόπουλος, Μπούκαρης Π., Καραγιάννης, Πρεβέντζας, Χαμηλός, Ταταράκης(75΄ Τσιάμης), Πελεκάνος(88΄ Λάμπος), Ζαπαντιώτης(90΄Σιάσος ).

Αετός Σταμνάς

Αυγέρης, Αριστόπουλος, Φούντας, Τσιλιπάνος, Μπαρλίκας, Γαντζούδης, Μάλι, Λήλας, Ζήσης, Μπριάνης, Κουκογιάννης

Γ. Τ.