Ισόπαλη με 25-25 αναδείχτηκε η γυναικεία ομάδα χειροσφαίρισης του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι με την Νίκαια την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, διατηρώντας έτσι το αήττητο και παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Το παιχνίδι διεξήχθη σε συνθήκες μεγάλης έντασης από την πλευρά τωμ φιλάθλων της Νίκαιας, αλλά οι παίκτριες του Γιώργου Ραμμόπουλου, παρέεμειναν συγκεντρωμένες στον στόχο τους.Στο ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα μας προηγήθηκε, αλλά μετά τα δύο πρώτα πενταλεπτα, η ομάδα της Νίκαιας πήρε διαφορά.

 

Η ομάδα μας κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το σκορ διαμορφώθηκε σε 14-12. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα της Νίκαιας, διατήρησε τη διαφορά και λίγο πριν το 55΄ προηγήθηκε με 6 τέρματα. Στο σημείο εκείνο η ομάδα μας με πιεστική άμυνα κατάφερε να μειώσει και 30”  πριν το τέλος να φτάσει τη διαφορά στο ένα τέρμα. 10” πριν τη λήξη η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου έκλεψε τη μπάλα και στον αιφνιδιασμό σκόραρε ισοφαρίζοντας σε 25 – 25.

 

Με τη λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι της Νίκαιας αντέδρασαν στους πανηγυρισμούς της ομάδας μας, πετώντας αντικείμενα από την εξέδρα, ενώ εισέβαλλαν και στον αγωνιστικό χώρο με τον προπονητή μας Γιώργο Ραμμόπουλο να δέχεται χτύπημα στην προσπάθειά του να προστατέψει τις αθλήτριές του. Η ομάδα μας έφυγε από το γήπεδο μετά από μία ώρα με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναιτωλικού καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές και ευελπιστεί να μην συμβούν τέτοιες ενέργειες που δεν τιμούν ούτε το άθλημα ούτε τους αθλητές στο μέλλον.  

 χαντμπολ 1

 

Πεντάλεπτα : 2 – 3, 4 – 4, 7 – 4, 9 – 4, 12 – 10, 14 – 12, 16 – 13, 18 – 16, 19 – 17, 22 – 19, 24 – 19, 25 – 25

Διαιτητές : Κουτσός – Μπράμου

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ευθυμία Κυριακίδου) : Μαυρογεώργη (Τ/Φ), Παρέσογλου (Τ/Φ), Καπλανίδου 1, Μάρη 1, Σαούλου 3, Δωροθέου 8, Λεβέντη 1, Μπαλκογιαννοπούλου, Σιάπχα 8, Σκάλα, Μπόεβα, Καραγιάννη 1, Τενκεριάν 2, Σαριφά, Khurshudyan

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ραμμόπουλος) : Σιάσου (Τ/Φ), Παπαδοπούλου Ζ. (Τ/Φ), Κορομηλά 5, Μάνθου 1, Κραμποκούκη 5, Μαντέλου, Δήμου 2, Θεοδώρου, Σωτηρίου, Αποστολοπούλου, Παπαδοπούλου Α., Παύλου, Καγγελάρη 2, Παυλίδου, Κωνσταντινίδου 10