Η ισπανική εφημερίδα «Ultima Horra» που ειδικεύεται σε θέματα για τη Μαγιόρκα, σε αφιέρωμά της για τους παίκτες που παίζουν εκτός της περιοχής, συμπεριέλαβε ποδοσφαιριστές τεσσάρων ελληνικών ομάδων.

Τί κοινό μπορεί να έχουν ο Άρης, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη και ο Αιγινιακός; Αναφέρονται όλες σε ένα αφιέρωμα της ισπανικής εφημερίδας «Ultima Horra», η οποία ασχολείται αποκλειστικά με ειδήσεις για την Μαγιόρκα. Στο εν λόγω άρθρο, η εφημερίδα κάνει αναφορά στις παραπάνω ελληνικές ομάδες και τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτές, οι οποίοι έχουν καταγωγή από τη Μαγιόρκα και ψάχνοντας ένα καλύτερο αύριο, αναγκάστηκαν να φύγουν από την περιοχή.

Στη σελίδα 42, λοιπόν, και με τίτλο «PROTAGONISTAS» δηλαδή πρωταγωνιστές, στην πρώτη σειρά της εφημερίδας βρίσκονται τέσσερις «Έλληνες». Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Άρη, Χάβι Ζινάρ, τον αμυντικό του Παναιτωλικού, Κέβιν Γκαρσία, τον εξτρέμ της Ξάνθης, Ντάνι Νιέτο, αλλά και τον μέσο του Αιγινιακού, Ντίντακ Ντεβέσα.

Πέραν των παραπάνω ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων στο άρθρο αναφέρονται και οι Μογιά (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νταρντέ (Λιόν) και Ασένσιο (Εσπανιόλ).

Δείτε το εν λόγω δημοσίευμα
inner