Δεύτερο ρεπό θα έχουν  οι Νεοσμυρνιώτες, καθώς έχουν καταπονηθεί αρκετά

Αρκετά βαρύ ήταν το πρόγραμμα του Πανιωνίου τις τελευταίες ημέρες, καθώς υπενθυμίζεται ότι η ομάδα έδωσε τρία παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας με το τελευταίο να χρειάζεται και ένα κουραστικό ταξίδι έως την Κομοτηνή (αεροπορικώς μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς).

Αντίστοιχη θα είναι και η εβδομάδα που θα ακολουθήσει. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Δευτέρα (8/2) τον Παναιτωλικό, πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και κλείνει την Κυριακή (14/2) στη Μυτιλήνη με την Καλλονή.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι για μια ομάδα που δεν έχει πολλές λύσεις τα συνεχόμενα ματς επιβαρύνουν αρκετά τους παίκτες της που καλούνται να παίζουν συνεχώς.

Αυτός είναι, λοιπόν, ο λόγος για τον οποίο ο Εβρίτης τεχνικός μετά το ρεπό της Κυριακής (31/1) ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα ξεκουραστούν και την Πέμπτη (4/2). Βοηθά, άλλωστε, και το γεγονός πως οι Νεοσμυρνιώτες θα παίξουν τη Δευτέρα με τον Παναιτωλικό κι έτσι η προετοιμασία τους θα μπει στην τελική ευθεία από την Παρασκευή (5/2), με το σημαντικό πρόβλημα να είναι ένα, ο τιμωρημένος Ρισβάνης.