Χωρίς πολλές απουσίες, όμως με έναν μεγάλο «πονοκέφαλο» θα παραταχθεί ο Πανιώνιος απέναντι στον Παναιτωλικό με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην έχει στην διάθεση του τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση των «κυανέρυθρων» στην Κομοτηνή.

Το κενό του Ρισβάνη στην αμυντική γραμμή δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα το λύσει με τον Εβρίτη τεχνικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης να βρίσκεται ανάμεσα στον Παναγιώτη Κόρμπο και τον νεαρό Πατσατζόγλου.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εν λόγο αναμέτρηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και εν συνεχεία ανακοινώθηκε η αποστολή αλλά και οι διευκρινήσεις προς τους φίλους των «Κυανέρυθρων» για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Μετά το τέλος της, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, τη οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές.Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Χαλκιαδάκης.

Στο μεταξύ, η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας. Για το σκοπό αυτό θα είναι ανοικτό τόσο το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα (θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3), όσο και της Σοφούλη (θα εξυπηρετεί τις θύρες 4, 5/6, 7). Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ. Ωστόσο όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.