Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Απόλλων Δοκιμίου , Θεόδωρος Λαυράνος , σε δηλώσεις του που έκανε στο Agriniogoal ,τόνισε ότι  έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έγινε για την κατάκτηση της νίκης, και θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να τερματίσει ακόμη ποιο ψηλά στην βαθμολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον αγώνα

Αποδείχτηκε ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο  καλές ομάδες . Καταφέραμε και αντιδράσαμε γρήγορα, μετά το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε . Θεωρώ ότι μετά το 0-1  η ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο , και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Στην επανάληψη, δεχτήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, κυρίως με στημένες φάσεις. Υποτιμήσαμε το παιχνίδι , και δώσαμε χώρους, για να αναπτυχθεί καλύτερα η ομάδα της Αναγέννησης. Η νίκη ήταν δίκαιη.

Για την σημασία της νίκης  για τον Απόλλων

Θεωρώ ότι ο Απόλλων αγώνα με αγώνα , εδραιώνεται στην κατηγορία. Πιστεύω ότι με δυο ακόμα νίκες θα παραμείνουμε και μαθηματικά .

Από εκεί και πέρα όσο ποιο ψηλά θα πάμε  τόσο καλύτερα είναι για την ομάδα , για τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε σε υψηλότερη θέση στην βαθμολογία.