Την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών συνέχισε η Θύελλα Αγίου Ανδρέα, επικρατώντας της ΑΕ Οινιάδων με 3-0, περνώντας  στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, και αναπτερώνοντας σημαντικά της ελπίδες της,  στην είσοδο των πλει-οφ ανόδου,  για μια θέση στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η ομάδα του Θανάση Πρεβέντζα , με την συμπλήρωση 18 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα έφτασε τους 33 βαθμούς , (βρίσκεται μια ανάσα από την προνομιούχο τριάδα), και ενίσχυσε την ψυχολογία της για τα υπόλοιπα δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος η Θύελλα  από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα, πέτυχε γρήγορο γκολ, και με μεγάλο πρωταγωνιστή για μια άλλη φορά τον Δήμο Πελεκάνο (2 γκολ , 2 δοκάρια),πήρε το πολύτιμο τρίποντο, σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε μονόλογος των γηπεδούχων….

Τρία γκολ, τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες για τους ποδοσφαιριστές της Θύελλας, σε ένα παιχνίδι που πριν την έναρξη του είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αλλά δεν επιβεβαιώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Θύελλα ήταν ανώτερη πήρε εύκολα τους τρείς βαθμούς απέναντι στους φιλοξενούμενους που ήταν μακριά από τον καλό  εαυτό τους.

 

Οι κυριότερες φάσεις

Α΄ημίχρονο

3΄ΓΚΟΛ 1-0  Ο Τσάμης για την Θύελλα έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Σαλονίτης στην προσπάθεια να απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του

29΄Δυνατό σουτ από τον Ζαπαντιώτη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ

35΄ Νέο σουτ από τον Ζαπαντιώτη, η μπάλα βρήκε  στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Καρατζογιάννη.

42΄  Δυνατό  σουτ από τον Παππά, ο Μόσχος με θαυμάσια απόκρουση διώχνει την μπάλα σε κόρνερ

Β΄ημίχρονο

48΄ΓΚΟΛ 2-0 Μετά από σέντρα του Πρεβέντζα, ο Πελεκάνος με γυριστό σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα της Θύελλας

68΄Σέντρα σουτ από τον Αγγελή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ

70΄Δοκάρι για τους γηπεδούχους μετά απο σουτ του Πελεκάνου

72΄  Ένα ακόμη δοκάρι για τους γηπεδούχους και πάλι από τον Πελεκάνο

75΄ΓΚΟΛ 3-0 Σέντρα του Ζαπαντιώτη, ο Πελεκάνος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας, και με σουτ στέλνει την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια για τρίτη φορά στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση!!!

81΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Πρεβέντζα, ο Μπούκαρης κάνει το σουτ, και ο Καρατζογιάννης με δυσκολία απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βελαώρας με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Μωραΐτη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Θανάσης Πρεβέντζας)

Μόσχος Χρ. Τσιντζέλης Α., Αγγελής, Αναγνωστόπουλος, Μπούκαρης Χαρ., Πρεβέντζας, Ζαπαντιώτης(77΄Σιάσος), Χαμηλός, Λάμπος Αθ.(52΄Ταταράκης), Τσάμης, Πελεκάνος(80΄Κουτσούμπας)

Στο πάγκο για την Θύελλα ήταν οι Καραγιάννης Κ., Καραγιάννης Γ., Ζαρκαβέλης, Μόσχος Π.

ΑΕ Οινιάδων (Βασίλης Νικολάου)

Καρατζογιάννης, Μιχάλης, Τσιάκαλος, Ράπτης , Σαλονίτης (30΄λ.τρ. Βλαχάκης), Παππάς, Ζυπίτης(46΄Καραμιλιάνης), Ζαπάντης(54΄Ζώγας), Ρέκκας, Χρυσικός, Κυροχρήστος

Γ. Τ.