Η Φλόγα κέρδισε την Χάλκεια με 2-0 , χωρίς να πονοκεφαλιάζει. Οι γηπεδούχοι έκαναν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, και μάλιστα μετά  την ισοπαλία στο ντέρμπι του Θέρμου ξέφυγαν κατά 4 βαθμούς από τον Απόλλων.

Η Φλόγα λοιπόν κέρδισε δίκαια, πήρε εύκολα το τρίποντο(παρά της διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το δεύτερο γκολ, ως οφσάιντ).

Όσο αφορά τον αγώνα , από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων , δημιουργώντας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ευκαιρίες για γκολ. Τα κατάφεραν λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, και στην συνέχεια όλα έγιναν ποιο εύκολα, απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν μπορούσε να απειλήσει ούτε ακόμα και με σουτ!!

Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων  συνεχίστηκε. Ευκαιρίες αρκετές, ήρθε φυσιολογικά και το δεύτερο γκολ, και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι…

Τα γκολ

41΄Σέντρα από τον Τραγουλιά, ο Δερβίσης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0

72΄ Μετά από μπαλιά του Ντζιμάνη , ο Βασιλογιάννης με σουτ στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα Γκασούκα.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Φλόγα Παλαιομάνινας  (Χρήστος Βασιλείου)

Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Χριστόπουλος, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Βασιλογιάννης (88΄ Σταύρου), Ντζιμάνης, Νταλαπέρας (86΄ Σαγάνης), Νάκος, Δερβίσης (89΄ Αγγελοκωστόπουλος).

Α.Ο. Χάλκειας (Ανδρέας Καλαβριζιώτης)

Γκασούκας, Κάπο, Διαμαντόπουλος (82΄ Καραπαπάς), Μυλωνάς, Παγανιάς (58΄ Δαδάνης), Κυρίτσης, Καλαβριζιώτης, Παπαδόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Βαλμάς (80΄ Βαλής), Γιαβρούτας.