Πανηγύρια στο Απόλλων για την νίκη, και την τέταρτη θέση.

 Παράπονα για την διαιτησία από την  Φλόγα.

Δεν χάνει την ευκαιρία ο Απόλλων Δοκιμίου να επιβεβαιώσει στην πράξη το χαρακτηρισμό της ευχάριστης έκπληξης του Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν έδειξε ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστική , κατάφερε να προσθέσει ακόμη έναν κρίκο, στην αλυσίδα των επιτυχιών της επικρατώντας στο Δοκίμι, επί της πρωτοπόρου, και αήττητης Φλόγας με 1-0.

Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Ν. Τσακανίκας στο 69΄, με την βοήθεια βέβαια και του αντίπαλου τερματοφύλακα , ο οποίος έκανε κακή εκτίμησης της φάσης.

Με το τρίποντο αυτό ο Απόλλων έφτασε στους 36 βαθμούς , και βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, βλέποντας με διαφορετικό πλέον…. μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος

Από την άλλη μεριά η πρωτοπόρος ομάδα τα Φλόγας , χρειάστηκε να περάσουν 24 αγωνιστικές για να γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα, εντούτοις παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Έχει πολλά παράπονα από τον ρέφερι Ντζάνη και τους βοηθούς του, για την  διαιτησία, που επηρέασε και το τελικό αποτέλεσμα.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι σε άσχημο αγωνιστικό χώρο. Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι όποια ομάδα θα πετύχει το γκολ θα πάρει και την νίκη. Υπήρχαν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν , με της δυο ομάδες να διεκδικούν την νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Τελικά χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι..

20160213_161619

 

Οι κυριότερες φάσεις

5΄Εκτέλεση φάουλ από τον Κορομηλά, κεφαλιά του Κοτρότσου άουτ

17΄ Ακυρώθηκε γκολ για την Φλόγα. Ο Ντζιμάνης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή , με καθυστέρηση να σφυρίζει επιθετικό φάουλ του Νάκου στον Θεοδωρακόπουλο

22΄Σέντρα του Τζωρτζόπουλου, κεφαλιά του Γιαννακά άουτ

27΄Ο Νταλαπέρας από αριστερά έκανε συρτή σέντρα, η μπάλα πέρασε παράλληλα από τον τερματοφύλακα ……

28΄Μια ακόμη σέντρα από τον Νταλαπέρα, ο Βασιλογιάννης, δεν βρίσκει την μπάλα με κεφαλιά να την στείλει στ δίχτυα

33΄Μεγάλη  ευκαιρία για την Φλόγα με τον Ντζιμάνη μόνο του απέναντι στον Θεοδωρακόπουλο, να σουτάρει άουτ

54΄Έξοχη κάθετη μπαλιά από τον Νταλαπέρα, ο Βασιλογιάννης, γίνεται κάτοχος της μπάλας, απέφυγε τον τερματοφύλακα , έκανε την σέντρα , με τους αμυντικούς του Δοκιμίου να προλαβαίνουν και να απομακρύνουν την μπάλα

61΄Εκτέλεση φάουλ από τον Τραγουλιά, κεφαλιά του Δερβίση άουτ

67΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Νάκο, σουτ στην κίνηση από τον Βασιλογιάννη άουτ

69΄ΓΚΟΛ 1-0 . Φάση διαρκείας στα καρέ της Φλόγας. Ο Γιαννακάς κάνει το σουτ απομακρύνει την μπάλα ο Καραγκούνης, στην επαναφορά ο Ν. Τσακανίκας από πλάγια θέση κάνει την δυνατή σέντρα, κακή εκτίμηση της μπάλας από τον Καραγκούνη, και καταλήγει στα δίχτυα του!!!

73΄Εκτέλεση φάουλ από τον Βασιλογιάννη, κεφαλιά Νάκου από κοντινή απόσταση άουτ

83΄Ακυρώνεται γκολ για την Φλόγα. Ο Νάκος έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Απόλλωνα , η μπάλα κόλλησε στην λάσπη, καταλήγει στον Κόκκαλη που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα με τον Βοηθό να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ..

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Τσιλίκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος):

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος , Παναγιωτόπουλος, Γαρούφης, Κοτρότσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (87΄Δαλαγιώργος), Τσακανίκας Ν.(90΄Στεφανάκης) , Σπυριλιώτης (76΄Ζαχαράκης)
Φλόγα Παλαιομάνινας  (Χρήστος Βασιλείου)

Καραγκούνης, Τραγουλιάς(86΄Κοκώνης), Χριστόπουλος, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Βασιλογιάννης (76΄ Αντωνόπουλος), Ντζιμάνης, Νταλαπέρας (71΄Κόκκαλης), Νάκος, Δερβίσης .