Το δικό της μήνυμα έστειλε η Σούπερ Λίγκα τη Δευτέρα (15/2), ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, που συνεχίζει να στηρίζει το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών Πασχόντων από Κακοήθη Νοσήματα «ΛΑΜΨΗ» για έκτη συνεχόμενη χρονιά, αποφάσισε να αφιερώσει την 23η αγωνιστική στον αγώνα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Παράλληλα, θέλοντας να συμβάλει στην υπεύθυνη ενημέρωση των φιλάθλων, προωθεί το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας των συλλόγων: «Ο Καρκίνος της Παιδικής Ηλικίας Μπορεί να Ιαθεί».

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, απηύθυνε κάλεσμα για ηθική και υλική στήριξη των συλλόγων και των φορέων που αγωνίζονται: «Η διοργανώτρια αρχή στηρίζει –για έκτη συνεχόμενη χρονιά- το έργο της “ΦΛΟΓΑΣ” και της “ΛΑΜΨΗΣ”. Η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον παιδικό καρκίνο είναι μια πράξη ουσίας, γιατί κάθε ζωή που μπορεί να σωθεί είναι σημαντική. H Super League επιδεικνύει κοινωνική υπευθυνότητα και επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας προς όλους: Ας στηρίξουμε όλοι, ηθικά και υλικά, το έργο των συλλόγων γονέων “ΦΛΟΓΑ” και “ΛΑΜΨΗ”, καθώς και όλων των φορέων που αγωνίζονται κατά του παιδικού καρκίνου».

Από την πλευρά τους, η πρόεδρος της «Λάμψης» Άρτεμις Ασλανίδου και η πρόεδρος της «Φλόγας» Μαρία Τρυφωνίδη τόνισαν: «Η Super League για έκτη συνεχή χρονιά στέκεται στο πλευρό μας και μας δίνει τη δυνατότητα να στείλουμε μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους στην 23η αγωνιστική της, το μήνυμα πως “ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί”. Η άμεση ανταπόκριση της Super League και η ευαισθησία με την οποία προβάλλει το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας του αγώνα μας, μας ενδυναμώνει και ενισχύει το έργο ζωής των συλλόγων μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει γι’ άλλη μία φορά, το κοινωνικό πρόσωπο του χώρου του ποδοσφαίρου. Σας ευχαριστούμε που είστε αρωγοί στις προσπάθειές μας!».