Ματσάρα με μια λέξη. Παιχνίδι που βλέπει κάποιος και το απολαμβάνει με όλη την σημασία της λέξης!!!

Ματσάρα από αυτές που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου. Εκεί που αναμετρήθηκαν στο ντέρμπι των ομάδων της Αιτωλοακαρνανίας  η γηπεδούχος Φλόγα με τον Απόλλων Θέρμου .

Και οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για την κατάκτηση της νίκης , χωρίς ωστόσο κάποιος από τους δυο να την πανηγυρίσει.

Αυτοί που  σίγουρα χάρηκαν μπάλα ήταν οι 500 περίπου φίλαθλοι και των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Τα είδαν όλα σε ένα γεμάτο ενενηντάλεπτο. Οχτώ γκολ, δυο πέναλτι, ένταση, διαμαρτυρίες , και στο τέλος από έναν βαθμό να μοιράζεται στις δυο πλευρές.

Σαφώς μεγαλύτερο κέρδος από πλευράς Θέρμου , που δεν άφησαν τους γηπεδούχους να ξεφύγουν στην βαθμολογία. Στο αντίποδα οι γηπεδούχοι είχαν ως στόχο την νίκη, δεν τα κατάφεραν.

Στον αγωνιστικό χώρο , οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατόρθωσαν μέσα σε δυο λεπτά να κάνουν την ανατροπή. Ωστόσο οι πάιχτες του Θέρμου έφεραν και πάλι το ματς στα ίσα (2-2) σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της Φλόγας  ,πέτυχαν δυο γκολ , σε διάστημα 7 λεπτών, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν φέρνοντας και πάλι το παιχνίδι στα ίσια!!!

φλογα 021

Τα γκολ του αγώνα

9΄0-1 Σέντρα του Κράνη από τα αριστερά , προβολή της μπάλας από τον Βασιλάρη, και γκολ για τους φιλοξενούμενους

26΄1-1  Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Νάκο, και πάσα του Καντάνη, ο Ζαχαράκης , με κοντινό σουτ ισοφαρίζει

27΄Πέναλτι για τους γηπεδούχους , μετά από σέντρα του Νταλαπέρα, και στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα ο Ράπτης βρίσκει το αριστερό χέρι του.

28΄2-1 Εύστοχη εκτέλεση από τον Νάκο

30΄2-2 Από το κέντρο του γηπέδου , ο Βασιλάρης δίνει θαυμάσια μπαλιά στον Κράνη, ο οποίος αποφεύγει και τον Καραγκούνη, φέρνοντας το ματς στα ίσα…

48΄3-2 Κάθετη μπαλιά του Ντζιμάνη προς τον Χριστόπουλο, ο οποίος κα΄νει το σουτ αποκρούει ο Ευθυμίου, και από κοντά ο Κόκκαλης με κεφαλιά δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του

55΄4-2 Θαυμάσια μπαλιά από τον Νταλαπέρα, και ο Χριστόπουλος με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ευθυμίου

65΄Εκτέλεση φάουλ από τον Κοκώνη Κ, η μπάλα φτάνει στην μικρή περιοχή της Φλόγας και ο Κοκώνης Ε. με κοντινό σουτ μειώνει το σκορ

75΄Πέναλτι για τους φιλοξενούμενους. Ο Σωτηρόπουλος ανατρέπει τον Βασιλάρη

76΄Εκτελεστής ο Κοκώνης Κ. και ισοφάριση..

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθούς τους Κουτρομάνο και Βαλλιάνο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Χρήστος Βασιλείου)

Καραγκούνης, Τραγουλιάς (58΄λ.τρ. Βασιλογιάννης), Αντωνόπουλος (70 Δερβίσης), Ζαχαράκης (76΄Ξευγένης), Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Νταλαπέρας, Ντζιμάνης, Κόκκαλης, Νάκος, Χριστόπουλος.

Νέος Θέρμιος Απόλλων( Γιώργος Γιάκος)

Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Στεργίου, Ράπτης, Κοκώνης Ε., Τζαμαλής, Τόσκα, Καλοκαίρης, Βασιλάρης (85΄Αγγελης), Κράνης (90΄Μπέσσας), Ψηφής (61΄Καρβελάς)