Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους και σουτ περιλάμβανε η προπόνηση της Τετάρτης (24/2) στον Παναιτωλικό.

Σε αυτή δεν έλειπαν οι απουσίες. Αρχικά ο Κουτρομάνος έχει υποστεί θλάση ψηλά στον δικέφαλο και όπως διαπιστώθηκε την είχε κι ενώ έπαιζε. Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά πίστευε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό κι έτσι έβγαλε όλο το 90λεπτο κόντρα στον Πλατανιά.

Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Μύγας από την τιμωρία του και θα πάει στο δεξί άκρο της άμυνας. Κανονικά υπολογίζεται και πάλι ο Ουάρντα, καθώς εξέτισε την ποινή του κι έτσι δεν αποκλείεται ο Αιγύπτιος να καλύψει και το κενό του τιμωρημένου Μουνιός.

Από εκεί και πέρα, ατομικό έκαναν οι Αλεξίεβιτς και Βασιλείου. Αμφότεροι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Ξάνθη με τις πιθανότητες να είναι κατά τους.

Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει λύσεις σε αυτές τις θέσεις και δεν πρόκειται να τους πιέσει. Θα κάνει υπομονή και θα δει την κατάστασή τους και την Πέμπτη (25/2). Αν δεν μπουν τότε, πάντως, μοιάζει απίθανο να είναι στην αποστολή.