Ο Γιάννης Ματζουράκης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γκολ του Καπετάνου και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις. Έτσι στη συνέντευξη Τύπου πήγε ο βοηθός του Άκης Βάβαλης, ο οποίος επίσης τα έβαλε με τον Δημητρόπουλο και τους βοηθούς του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Έκαναν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Από εκεί και πέρα, τα πολλά διαιτητικά λάθη που γίνονται εις βάρος της ομάδας μας όλον αυτό τον καιρό, νομίζω ότι έχουν προκαλέσει τεράστιο εκνευρισμό και κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα.

Είδαμε πολλές φάσεις που ο διαιτητής εκνεύρισε την ομάδα μας. Είδαμε τι έγινε με τον Μαρκόφσκι, που του έγιναν πάνω από 15-20 φάουλ και δόθηκαν μόνο δύο και καμία κίτρινη.

Σημείο κλειδί ήταν όταν ο κόουτς αποφάσισε να αλλάξει τον σχηματισμό μας. Αυτό προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στον αντίπαλο. Πήραμε το ρίσκο και τελικά δικαιωθήκαμε. Βγάλαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε το τρίτο γκολ και μας μένει μία πικρία. Συνεχίζουμε τη δουλειά».