Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό, ενώ στο κυριακάτικο (6/3, 15.00) ματς Παναθηναϊκός-Ατρόμητος στη Λεωφόρο ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης, φέτος έχει διευθύνει 6 αγώνες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας , μεταξύ των οποίων και τον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή (1-0), καθώς επίσης  το διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού (0-1), για το κύπελλο Ελλάδος,

Είναι η πρώτη φορά που διευθύνει φέτος τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά :

Σάββατο 5/3

15.00: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Παρασίου (Ημαθίας)

Τέταρτος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Το who is who του Καραντώνη

Ο Δημήτρης Καραντώνης είναι ο νέος διαιτητής της ΕΠΣ Ημαθίας στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Στέφανου Μαντάκη. Ο ύψους 1,87 ρέφερι κατάγεται από την Νάουσα και έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός στις Σέρρες. Εκείνο το διάστημα ήταν και διαιτητής της τοπικής ένωσης. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρία. Ο Καραντώνης βγήκε από τη σχολή διαιτησίας το 2001. Όταν ήταν στη Γ” Εθνική έμεινε ένα χρόνο εκτός δράσης γιατί κόπηκε στα αγωνιστικά τεστ που έγιναν στην Καλαμάτα. Ήταν διαιτητής της Φούτμπολ Λιγκ από τη σεζόν 2012-2013. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη ενός έτους. Ένας φίλος του τον παρότρυνε να ασχοληθεί με τη διαιτησία. Στο παρελθόν ασχολήθηκε σοβαρά με το χάντμπολ και έφτασε μέχρι την Α2 κατηγορία. Συνήθως περνάει απαρατήρητος από τα παιχνίδια. Αν το καταφέρει και στη Σούπερ Λίγκα θα είναι η μεγάλη του επιτυχία.