Με τεράστια αποθέματα ψυχής η Αναγέννηση Θέρμου έφυγε με τους τρείς βαθμούς της νίκης από το Καινούργιο, σκορπίζοντας για μια ακόμη αγωνιστική ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας που ευελπιστούν να δουν την ομάδα τους ακόμα ποιο ψηλά στην βαθμολογία.

Και η νίκη έχει διπλή σημασία για τους φιλοξενούμενους από την στιγμή που αναγκάστηκαν να τελειώσουν τον αγώνα με 9 παίχτες. Αιτία οι δυο αποβολές. Στο 44΄στον Γιαννοκώστα, και στο 81΄στον Δ. Ξανθόπουλο. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Ντίνος στο 79΄για τους γηπεδούχους.

Με το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι, έφτασαν στους 38 βαθμούς και κάνουν ακόμα όνειρα.

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Το χρυσό γκολ για την Αναγέννηση πέτυχε στο 78΄με πέναλτι ο Τζουλιάνο Μούτσα. Το πέναλτι κέρδισε ο Γιώργος Μαραγιάννης που ανατράπηκε από τον Ντίνο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ  , με τους Φ. Μπαλάφα, Μούτσα, και με τον Παπαευθυμίου σε εκτελέσεις φάουλ , αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει εκπληκτικές αποκρούσεις και με την …βοήθεια του δοκαριού να απομακρύνει την μπάλα.

Παράπονα από τον ρέφερι Ξύστρα έχουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης. Ο εν λόγω διαιτητής σύμφωνα πάντα με τους διοικούντες δεν έδωσε δυο πέναλτι στο 18΄και στο 75΄, ενώ ακόμα  και δυο οι κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν υπερβολικές!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ξύστρας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου (Μάκης Συρτζιμάς)

Κόκκαλης, Καπελλάκης ( 64΄Μαντέλος), Αυγέρης(89΄Κολοβός), Κωνσταντίνου(90΄Μπλέτσας), Ντίνος, Καγιάντζας, Μήκας, Νικολογιάννης, Πολένγκα, Τζωρτζόπουλος, Σοροβός

Αναγέννηση Θέρμου(Τσιάκαλος-Αγγελόπουλος-Κοντος)

Μπαλάφας, Καλιακμάνης, Μπίστας, Δ.Ξανθόπουλος, Κουρσάρης, Τσοπανάς(46΄Μπαλάφας Φ.), Παπαευθυμίου, Μπαζώρας(24΄Κούκος(84 Καλαντζής), Γιαννοκώστας, Μούτσα, Μαραγιάννης Γ.