Ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Απόλλωνα Θέρμου είναι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γιάκος. Μετά και το νικηφόρο παιχνίδι στα Καλύβια μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση , και την νίκη, και στης δηλώσεις που έκανε στο Agriniogoal.gr εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κορυφή και θα παλέψει με όλες της  δυνάμεις για το όνειρο της ανόδου .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το αγώνα με τον ΠΑΟΚ :

Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε μερικές φάσεις για γκολ . Σίγουρα ένα παιχνίδι δεν μπορείς να πεις ότι το κερδίζεις από τα πρώτα λεπτά , ανεξάρτητα από την θέση στον βαθμολογικό πίνακα που βρίσκεται ο αντίπαλος .

Στην επανάληψη ήμασταν πάρα πολύ καλοί, σε κάθε λεπτό υπήρχε και ευκαιρία για γκολ , και μετά  την επίτευξη του πρώτου γκολ όλα κύλησαν καλύτερα.

Κατά πόσο η ομάδα μπορεί να διατηρηθεί στην πρώτη θέση :

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνει προβλέψεις . θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας . Έχουμε δείξει στοιχεία σαν ομάδα ότι όταν βρεθήκαμε στην τρίτη θέση δεν την χάναμε , το ίδιο και με την δεύτερη θέση, και ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και στην συνέχεια .

Για τον ένα βαθμό πλεονέκτημα που έχει μέχρι τώρα ο Απόλλων:

Ένας βαθμός μπορεί να κρίνει πολλά. Αλλά στην  διαδικασία των πλει-οφ,  μπορεί και να μην σημαίνει και τίποτα. Είναι μικρό αβαντάζ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο είναι πολλοί καλές.

Για το ρόστερ του Θέρμου

Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλοί παίχτες στην ομάδα, αλλά το ρόστερ του Θέρμου δεν έχει την πολυτέλεια του Ναυπακτιακού, της Φλόγας. Όμως προσπαθούμε με όλες της δυνάμεις μας σε κάθε αγώνα να διεκδικούμε την νίκη. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος να αντέξουμε στην πίεση του πρωταθλητισμού και των συνεχόμενων αγώνων.