Τη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η ομάδα Παίδων Κ15 του Παναιτωλικού, καθώς επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης της Ξάνθης, στο εξ αναβολής παιχνίδι που έγινε στο Emileon, για την 6η αγωνιστική, του 2ου γύρου, του Β’ ομίλου, του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κοντάκη στο 26′, ενώ λίγα λεπτά πριν η Ξάνθη είχε δύο δοκάρια με τους Κοντάκη και Λεωντσάκο.

Με την έναρξη της επανάληψης (41′), ο Ράπτης με κεφαλιά ισοφάρισε για τα «καναρίνια» και ο Τσουκαλάς στο 44′ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη είχε παράπονα και από την διαιτησία του αγώνα κυρίως για τη φάση στο 64′ όταν σε ανατροπή του Γράβα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής του έδειξε την 2η κίτρινη για “θέατρο” αποβάλλοντάς τον ενώ έδειξε και 2η κόκκινη κάρτα στον σκόρερ της Skoda Ξάνθη λίγο αργότερα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρ. Καραβασίλης (Βαλλιανός – Μπακάκη) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καρδέλης, Κωνσταντόπουλος, Χοχτούλας, Μελιάδης, Τσακανίκας, Ράπτης, Μπελεβώνης, Μαντζανάς, Κούστας, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς. Έπαιξαν και οι: Σκόνδρας, Ποσωνίδης, Χαραμής

SKODA ΞΑΝΘΗ: Μπαμπούρης, Ποδαράς, Τηλαβερίδης, Παπαδόπουλος (56′ Κριεζής), Θυμιάνης, Κιούπης, Γκατζόγιας (75′ Μεμέτ Φουρκάν), Γράβας, Κοντάκης, Σπυριδωνίδης, Λεωντσάκος (71′ Λυκίδης).