Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΠΣΝΑ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Εμιλλέον σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναιτωλικός με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση του.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Τάκης Παπαχρήστος ευχαρίστησε όλους  όσους έχουν προσφέρει στην Ένωση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παρατηρητές διαιτησίας και αγώνων , το προσωπικό , τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη και να συνεχιστεί η δύσκολη προσπάθεια για την πρόοδο και την ευημερία του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαζαράκης πήρε τον λόγο ,και ανέφερε ότι σήμερα  αισθάνεται διαφορετικά συναισθήματα από όλες της ενώσεις που έχει βρεθεί , γιατί στο νομό μας δεν είναι επισκέπτης αλλά παλιός γνώριμος και φίλος.

Στην αίθουσα είδε ανθρώπους που ήταν μαζί στην διαιτησία , καθώς επίσης υπάρχουν και άριστες σχέσεις με την ένωση Κεφαλονιάς που είναι πρόεδρος. Επίσης αισθάνθηκε ευχαρίστηση βλέποντας τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα ,έναν αξιόλογο άνθρωπο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου , όπως τον χαρακτήρισε , που συνεργάστηκα μαζί του όταν βρισκόμουν στην football league, όταν  ήταν εκεί και ο Παναιτωλικός.

Και κατέληξε : τον πρόεδρο του Παναιτωλικού να τον <φυλάτε> σαν τα μάτια σας. Στο τέλος μετέφερε και της ευχές του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη, ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Αγρίνιο., και ευχήθηκε κάποια στιγμή ο Παναιτωλικός να γιορτάσει και τα χίλια του χρόνια!!

 

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας στην συνέχεια ανέφερε  ότι είναι χαρούμενος για την ομάδα του Παναιτωλικού και την καλή παρουσία που έχει στην Σούπερ Λίγκα , και έχει βάλει στόχους όλο για ποιο ψηλά.

Ευχαρίστησε την ΕΠΣ που τον  προσκάλεσε στην γιορτή , και έκανε την γιορτή στο Εμιλλέον , βλέποντας μάλιστα πολύ κόσμο και νεολαία. Ευχαρίστησε τον (Βαγγέλη Μαζαράκη), για τα καλά λόγια που είπε, και θυμήθηκε τα χρόνια που πέρασε στα πρωταθλήματα Β΄και Γ΄  εθνικής , με τα πολλά προβλήματα .

Επίσης είπε ότι όσο είναι στον Παναιτωλικό θα τον κάνει όλο και μεγαλύτερο. Υπάρχουν δύσκολες και πονηρές εποχές , που οφείλονται σε λόγους που δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε , αλλά θα παλέψουμε όσο  μπορούμε για να έρθουν οι καταστάσεις εκεί που πρέπει , και να βρεθεί ο Παναιτωλικός στην θέση που του αξίζει, κατέληξε .

Επίσης χαρακτήρισε τα στελέχη και τους συνεργάτες της ομάδας <διαμάντια>. Και οι πάιχτες που έρχονται  στο Αγρίνιο θα δώσουν και την ψυχή τους για την ομάδα, και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να πάει με καμία ομάδα της Σούπερ Λίγκας παρά θα πορευτεί μόνος του, και στο τέλος ευχήθηκε να τελειώσει καλά το πρωτάθλημα…

 

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας ΑΕ Μεσολογγίου, Αναγέννηση Θέρμου , Κεραυνός Μυρτιάς, Αμφίλοχος, Αράκυνθος Ματαράγκας, ΑΟ Ρηγανά, Παναμβρακικός Μπούκας.

Επίσης η Κυπελλούχος Φλόγα Παλαιομάνινας, οι πρωταθλητές ομίλων στο παιδικό πρωτάθλημα, στο πρωτάθλημα προπάιδων, η νικήτρια ομάδα του κυπέλλου ήθους (ΑΕ Μακρυνειακός), οι μικτές ομάδες νέων και παίδων της ΕΠΣΝΑ, το πρώτο ΕΠΑΛ Αγρινίου, οι αριστούχοι μαθητές και ποδοσφαιριστές, παράγοντες για την προσφορά στο ποδόσφαιρο της Αιτ /νίας, ο διαιτητής Κέκελος, ο προπονητής Χαϊδάκης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, η καλύτερη ενδεκάδα της περιόδου 2014-15 στην Α΄κατηγορία και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας  Βαγγέλης Γκάτσης.