Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών του ,μετά το τέλος του αγώνα με το Στρατώνι , ήταν  ο προπονητής του ΑΟ Αγρίνιου Χρήστος Μυριούνης.. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες , για την νίκη , και τόνισε ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΟΑ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη  πεντάδα της βαθμολογίας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σήμερα  ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μου γιατί προερχόμασταν από βαριά  ήττα στην Θεσσαλονίκη, η οποία μας πόνεσε πολύ. Οι πάιχτες μου μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν τον αγώνα . Ήμαστε καλύτεροι ομάδα από το Στρατώνι .

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Θεωρώ ότι το ματς της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό , γιατί θα κριθεί και μαθηματικά η παραμονή μας στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα θα παίξουμε ποιο ελεύθερα , καλύτερο μπάσκετ, και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα βρεθούμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους στην ομάδα . Αν νικήσουμε και την Κυριακή θα φτάσουμε της 12 νίκες στο πρωτάθλημα και θα βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Για την βαριά ήττα στην Θεσσαλονίκη

Συγχαρητήρια στους πάιχτες που ξεπέρασαν την βαριά ήττα στην Θεσσαλονίκη , η οποία σε καμιά περίπτωση δεν είναι αυτή η διαφορά των δυο ομάδων , απλά ταλαιπωρήθηκε η ομάδα πολύ σε αυτό το ταξίδι . Η βαριά ήττα δεν είναι θέμα δυναμικότητας, απλά είναι θέμα ταλαιπωρίας. Φτάσαμε στο γήπεδο τέσσερις και δέκα , και σε δέκα λεπτά ξεκινήσαμε ζέσταμα. Δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ σε τέτοιες συνθήκες . Όμως το αποτέλεσμα μετράει. Οι φίλαθλοι δεν γνωρίζουν της συνθήκες που αντιμετωπίσαμε στην Θεσσαλονίκη. Εντούτοις σήμερα ξεπεράσαμε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ήττα, και συνεχίζουμε αισιόδοξα.