Ο Απόλλων Δοκιμίου νίκησε με 3-1 τον Αχελώο Αγγελοκάστρου , και παρέμεινε στην τέταρτη προνομιούχο θέση (διατηρώντας την διαφορά των δυο βαθμών απο το Αντίρριο) , που οδηγεί στα πλέι –οφ του πρωταθλήματος.

4

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να στερήσει από την ομάδα του Δοκιμίου την τέταρτη θέση πέρασε…. από τα Καλύβια , και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική . Εκεί που ο Απόλλων Δοκιμίου δοκιμάζεται εκτός έδρας στον Ναυπακτιακό, και το Αντίρριο έχει εύκολο θεωρητικά παιχνίδι με τον αδιάφορο Αμφίλοχο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας και των δυο ομάδων θα ακολουθήσει αγώνας μπαράζ.

2

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα ο Απόλλων πήρε αυτό που ήθελε  στην αναμέτρηση με το Αγγελόκαστρο, με τους φιλοξενούμενους αντίθετα να μπλέκουν σε περιπέτειες , και να προσπαθήσουν πλέον να μείνουν στην κατηγορία σε αγώνα μπαράζ.

Η ομάδα του Απόλλωνα έφτασε τελικά στην δύσκολη νίκη με βάση την εικόνα του αγώνα , που την κράτησε ζωντανή στην μάχη για τα πλει-οφ. Στο πρώτο ημίχρονο συνάντησε δυσκολίες απέναντι , στην πολύ καλή οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μάλιστα απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Σίμου.

3

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τους πάιχτες του Απόλλωνα να είναι εμφανώς καλύτεροι και με σκόρερ την χρυσή αλλαγή του Θόδωρου Λαυράνο, τον Λεωνίδα Ζαχαράκη , ( ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το τελικό 3-1), πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το φιλμ του αγώνα

18΄1-0 Στην πρώτη αξιόλογη επίθεση των γηπεδούχων , μετά από μπαλιά του Κορομηλά, ο Γιαννακάς με διπλή προσπάθεια ανοίγει το σκορ για την ομάδα του

21΄Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με τον Ματσίγκα να τροφοδοτεί τον Καλοκαίρη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Σίμο, το σουτ όμως που έκανε απομάκρυνε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα

22΄Μακρινό σουτ από τον Γιαννακά η μπάλα ελάχιστα άουτ

24΄Σέντρα του Καλοκαίρη από τα δεξιά , ο Ζαλοκώστας από κοντά δεν πρόλαβε την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα

26΄Σέντρα από αριστερά από τον Ρόμπολα, ο Καλοκαίρης σε καλή θέση μέσα στην περιοχή δεν βρίσκει την μπάλα…..

32΄Μακρινό σουτ από τον Ρουσογιάννη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σίμου

41΄1-1 Μετά από μπαλιά του Σαγάνα ο Ρουσογιάννης με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει

πιτσιρικια

46΄Σε τετατέτ του Γιαννακά , ο Αλεξάκης όμως με τάκλιν τον προλαβαίνει απομακρύνοντας την μπάλα από την περιοχή του

56΄Σέντρα του Τσακανίκα από τα δεξιά , κεφαλιά του Γιαννακά άουτ

60΄Μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα , ο Μπούτιβας από καλή θέση σουτάρει άουτ

70΄Διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με διαδοχικά σουτ από Κοτρώτσο και Σπυριλιώτη, ο τερματοφύλακας του Αχελώου απομακρύνει την μπάλα

73΄2-1 Κάθετη μπαλιά του Κοτρώτσου, ο Ζαχαράκης με αριστερό σουτ δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του

85΄3-1 Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Καρτσακλή , σουτ του Ζαχαράκη , η μπάλα βρίσκει σώματα αμυντικών του Αχελώου και στην επαναφορά ο Ζαχαράκης και πάλι με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς με βοηθούς του Καλύβα και Βασιλόπουλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

λαυρανος

Απόλλων Δοκιμίου(Θόδωρος Λαυράνος)

Σίμος, Τσακανίκας Ι, Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρώτσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς (84΄Πίτλιγκερ), Γιαννακάς, Τσακανίκας Ν., (65΄Ζαχαράκης), Σπυριλιώτης (75΄Δαλαγιώργος)

ζηκος

Αχελώος Αγγελοκάστρου(Γιώργος Ζήκος)

Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης (79΄λ.τρ. Παπούτσης), Ματσίγκας, Αλεξάκης, Καλοκαίρης, Ζαλοκώστας Λ, Μπούτιβας Α., Τσούμαρης (65΄Πατλιάς), Ρόμπολας(46΄Καραλής)