Όποιος δει την διακύμανση του σκορ , θα καταλάβει την εικόνα του αγώνα , και την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Από το 28΄που μπήκε το πρώτο γκολ , η Φλόγα σκόραρε ότι ώρα ήθελε , και έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Συνεπώς  είναι περιττό να πούμε οτιδήποτε άλλο για την μορφή του παιχνιδιού. Απλά να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Φλόγας ήταν κα-τα-πλη-κτι-κοί , με όλη την σημασία της λέξης απέναντι σε ένα αντίπαλο δίχως κίνητρο.

Η νίκη της Φλόγας σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Θέρμου στο Μεσολόγγι, έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου, να πλησιάσει στον ένα πόντο , από την κορυφή, και να κοιτάζει με άλλο μάτι τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Τα γκολ του αγώνα

28΄0-1 Σέντρα του Χριστόπουλου, κεφαλιά του Κόκκαλη, η μπάλα στα δίχτυα

33΄Πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, μετά από σουτ του Νάκου, η μπάλα βρήκε το χέρι του Τζωρτζόπουλου. Εκτελεστής ο Νάκος η μπάλα στο δοκάρι.

42’ 0-2 Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Καινουρίου ο Νάκος με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του

57΄0-3 Σουτ του Νταλαπέρα έξω από την περιοχή , η μπάλα στα δίχτυα του Κορδάτου

69΄0-4 Μετά από σέντρα του Νάκου, ο Ζαχαράκης με σουτ πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ για την Φλόγα

77΄0-5 Ο Ξευγένης με σουτ δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του

85΄85΄0-6 ο Νταλαπέρας πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ έξω από την περιοχή διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Καλαμάρης με βοηθούς τους Χουλιάρα και την Μπακάκη

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΟ ΔΟΞΑ Καινουρίου (Μάκης Συρτζιμάς)

Κορδάτος, Αυγέρης(84΄Καπελλάκης), Σοροβός, Ντίνος(74΄λ΄τρ. Μαμασούλας), Κωνσταντίνου. Καγιάντζας, Μήκας, Νικολογιάννης, Πολλέγκα, Τζωρτζόπουλος, Μήτσος(60΄Κουτσολάμπρος)

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Διαμαντής, Τραγουλιάς, Νταλαπέρας, Ζαχαράκης, Σαγάνης, Σωτηρόπουλος, Ξευγένης, Νούλας(78΄Αγγελοκωστόπουλος), Κόκκαλης(78΄Σταύρου), Νάκος, Χριστόπουλος(73΄Φράγκος)

** Από επιτυχία στέφθηκε η αρθροσκόπηση, στην οποία υποβλήθηκε πριν λίγες ημέρες ο τερματοφύλακας της Φλόγας Γιάννης Μιχάλης. Θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία για να είναι έτοιμος με το ξεκίνημα της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.