Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το  σημερινό  παιχνίδι στο γήπεδο της Θύελλας Αγίου Ανδρέα  μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς. Οι παίχτες της Θύελλας  ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επικράτησαν φυσιολογικά με το ευρύ 4-1, σκορ το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική καθώς οι γηπεδούχοι κυρίως στο β΄ημίχρονο επιβλήθηκαν κατά κράτος με τους φιλοξενούμενους να μην είναι σε θέση να προβάλουν ιδιαίτερη  αντίσταση. Ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την Θύελλα .

Οι κυριότερες φάσεις

15΄1-0 Εκτέλεση φάουλ από τον Λάμπο, κεφαλιά του Πελεκάνου, η μπάλα στα δίχτυα.

20΄1-1 Εκτέλεση φάουλ από τον Ασλανίδη , η μπάλα φτάνει στον Κοντό που με σουτ ισοφαρίζει το σκορ

42΄Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τους γηπεδούχους , όταν ο Λάμπος έκανε την σέντρα , ο Μπούκαρης Χαρ. κάνει το σουτ στην κίνηση, με τον Χασαπογιάννη να αποκρούει απομακρύνοντας το κίνδυνο για την ομάδα του

55΄2-1 Ο Πελεκάνος με σουτ δίνει και πάλι προβάδισμα στην ομάδα της Θύελλας

68΄3-1 Μετά από θαυμάσια μεταβίβαση από τον Ζαπαντιώτη ο Πελεκάνος πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση

71΄4-1 Σέντρα του Πελεκάνου, και ο Ζαπαντιώτης με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

# Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρξε διακοπή του αγώνα περίπου 4 λεπτά εξαιτίας της δυνατής χαλαζόπτωσης που έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεοδωρέλος, με βοηθούς τους Κατσαούνη, και Αρσένη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Θανάσης Πρεβέντζας)

Μόσχος, Αγγέλης, Σιάσος (75΄Κουτσούμπας), Μπούκαρης Χαρ., Μπούκαρης Πολ., Καραγιάννης Κ.,Τσιντζέλης, Χαμηλός, Λάμπος Αθ., (69΄Ταταράκης), Ζαπαντιώτης , Πελεκάνος (83΄Λάμπος Π.)

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Αντώνης Τσοπανάς)

Χασαπογιάννης, Μιχαλόπουλος, Μυλωνάς, Λαουρδέκης Β., Σωτηρόπουλος, Ράμμος, Μπακούλας, (58΄Λαουρδέκης Σ.), Κοντός (77΄Ζέλιος), Αδραχτάς, Ασλανίδης, Πετσίνης.

 

Αποτελέσματα 25ης αγωνιστικής

Άρης Αιτωλικού – Α.Ε.Οινιαδών 3-1

Θύελλα Αγίου Ανδρέα – Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς 4-1

Α.Ο.Λυγιάς – Α.Ο.Παπαδατών 1-4

Γ.Ο.Μεσολογγίου – Ακαδημία Ναυπάκτου 2-2

Αράκυνθος Ματαράγκας – Αστέρας Μεσολογγίου  1-1

Α.Ο. Ζευγαρακίου – Αχιλλέας Γραμματικούς 0-6