Τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας σας παρουσιάζουμε τα στατιστικά των παιχτών του Παναιτωλικού :

Γκολ: Σέρβικη υπόθεση είναι το γκολ στον Παναιτωλικό με τον Μαρκόβσκι να έχει σημειώσει οκτώ. Στα πέντε έμεινε ο Βιγιαφάνιες πριν πάει στον Παναθηναϊκό, ενώ τέσσερα έχει ο Ουάρντα, ο οποίος μετρά και τις περισσότερες τελικές (41).

Ασίστ: Τρεις ασίστ έδωσε πριν κατηφορίσει για την Αθήνα ο Βιγιαφάνιες. Στις δύο βρίσκονται οι Ουάρντα, Κάπελ και Παπάζογλου.

Πάσες: Στον Κέβιν ανήκει αυτή η πρωτιά, καθώς έχει βρει συμπαίκτη 137 φορές. Δεύτερος ο Ουάρντα με 108, τρεις περισσότερες από Μάκο και Πάουλο, ενώ 101 είχε ο Βιγιαφάνιες και 100 ο Μύγας.

Κλεψίματα: Μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός από την αρχή της σεζόν, αλλά ο Μύγας έχει 44 κλεψίματα, περισσότερα από κάθε άλλον. Στα 43 είναι ο Πάουλο και ο Κάπελ, ενώ 42 έχει ο Μάκος.

Συμμετοχές: Μόλις ένα παιχνίδι έχουν χάσει οι Κούσας, Μάκος και Μαρκόφσκι, ενώ 25 συμμετοχές έχει ο Πάουλο. Ίδια είναι η πρώτη τριάδα και σε λεπτά συμμετοχής με τον αρχηγό να έχει 2450, τον Μάκο να ακολουθεί με 2338 και τον Μακρόβσκι να έχει αγωνιστεί σε 2302′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στατιστικά προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας.