Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Νέων Κ20 του Ατρόμητου και του Παναιτωλικού, που διεξήχθη στο γήπεδο του  Ήφαιστου Περιστερίου, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

O Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ενώ ο Ατρόμητος ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ  στο 60’ αλλά οι Αγρινιώτες αντέδρασαν σωστά και ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Γ. Κορακάκη   προηγήθηκε  στο 60’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Στρούγκης με κεφαλιά έγραψε το 1-0.  Ωστόσο στο 65΄ο Παναιτωλικός με πανομοιότυπο τρόπο με τον γκολ του Ατρόμητου, πέτυχε την ισοφάριση, με κεφάλια του Μαλή,  έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ι. Κοντογιάννη.

Συνθέσεις :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγκης, Κωστούλας, Νάτσος, Λαζαρίδης, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Επαιξαν και οι Χαϊρούλα, Ζιβάνοβιτς, Δαλκαφούκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Πριόνας, Τασιούλης, Μαλής, Μιχάι, Κοντογιάννης Γ., Καράι, Γιαννιώτης (78’ Νταλακούρας), Μωραΐτης (88’ Κούστας), Κοντογιάννης Ι., Βακράκος (70’ Καββαδίας).