Δυνατό παιχνίδι με πολλές, φάσεις , δυο γκολ, δυο δοκάρια, και μια κόκκινη κάρτα έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο του Μεσολογγίου ανάμεσα στον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και τον Αχελώο Αγγελοκάστρου. Οι δυο ομάδες που δίνουν την μάχη για παραμονή στην κατηγορία, αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σκορ που αφήνει… ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια των αγώνων.

Στο επόμενο αγώνα που θα γίνει  στο Αγγελόκαστρο οι γηπεδούχοι σε περίπτωση νίκης θα παραμείνουν στην κατηγορία, ενώ αν η αναμέτρηση τελειώσει ισόπαλη θα υπάρχει και τρίτο παιχνίδι, στην έδρα του Αλικυρναϊκού.

Οι κυριότερες φάσεις

8΄ΓΚΟΛ 0-1 Μετά από θαυμάσια μπαλιά του Γούργαρη, ο Καλοκαίρης βρέθηκε απέναντι από τον Μπότα, και με πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του

13΄Σέντρα του Ζέρβα, σουτ από τον Αθανασόπουλο, μπλοκάρει την μπάλα ο Μπούτιβας

15΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Ζαλοκώστας ., απέφυγε τον Μπότα σε κενή εστία κάνει το σουτ, με τον Τρυφιάτη  να απομακρύνει την μπάλα….

18΄ Για πέναλτι διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Γαβρίνα από τον Ματσιγκα

31΄Πέναλτι για τους γηπεδούχους , όταν ο Μπούτιβας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα έπεσε με δύναμη πάνω στον Αθανασόπουλο

31΄ΓΚΟΛ 1-1 Ο Ζέρβας Ν. με εύστοχη εκτέλεση ισοφαρίζει για τον Αλικυρναϊκό.

48΄ Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους μετά από δυνατό σουτ του Καλοκαίρη

62΄ Δεύτερη κίτρινη (κόκκινη), στον Αλεξάκη, με 10 παίχτες συνεχίζει ο Αχελώος Αγγελοκάστρου

83΄  Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους  όταν ο  Λ. Ζαλοκώτσας, βρέθηκε απέναντι από  το τερματοφύλακα  του Αλικυρναϊκού , με τον  ο Μπότα όμως  να αποκρούει σε κόρνερ .

86΄ Δοκάρι για τους γηπεδούχους μετά από κεφαλιά του Γαβρίνα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στυλιαράς, με βοηθούς τους Κολοσιώνη και Χουλιάρα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά (Σταμάτης Σαρρής)

Μπότας, Τριφιάτης Σ., Ματσιγκας, Ζέρβας Γ., Φράγκος, Μπαλαμπάνης, Βασιλείου(83΄Μιχαλόπουλος), Αθανασόπουλος (75΄Τριφιάτης Γ.), Γαβρίνας, Ζέρβας, Ν.  Σακελλαρόπουλος.

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Γιώργος Ζήκος)

Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Ματσίγκας, Ρουσογιάννης, Αλεξάκης, Μπούτιβας Α., Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ. (89΄ Μπαμπάτσικος), Ζαλοκώστας Ε., (93΄Τσούμαρης), Γούργαρης, Καλοκαίρης E.