Ο Ηρακλής, σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδόπουλο, θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό για το πρεστίζ της ομάδας, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» μίλησε στην κάμερα της Nova αρχικά για το πως περιμένει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Παναιτωλικό. «Περιμένουμε να είμαστε το ίδιο καλοί όπως στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Να κερδίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη. Θα είναι πολύ ευχάριστο αυτό μπροστά στον κόσμο μας. Στη συνέχεια με καλή ψυχολογία να οργανώσουμε την καινούρια χρονιά».

Για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια κι αν είναι ικανοποιημένος είπε:  «Μέχρι κάποια στιγμή πηγαίναμε αρκετά καλά εντός έδρας. Τα δύο παιχνίδια που μας πόνεσαν πολύ ήταν αυτό της 2ης και 3ης αγωνιστικής κόντρα σε Πανιώνιο και Λεβαδειακό αντίστοιχα. Όλα αυτά τα έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για τη νέα σεζόν. Θεωρώ στη νέα σεζόν τα παιδιά όλα αυτά που παίξανε φέτος για πρώτη φορά έχουν περισσότερες εμπειρίες. Θα είναι καλύτεροι την επόμενη σεζόν. Να χτίσουμε μια δυνατή έδρα για να μπορέσουμε να δούμε πιο ψηλά τη βαθμολογία».

Για το που θα κριθεί ο αγώνα της Κυριακής (17/4) κι αν πιστεύει ότι θα υπάρχει αδιαφορία λόγω τελευταίας αγωνιστικής είπε:  «Πολλές φορές εμείς οι προπονητές προσπαθούμε να μπούμε στο μυαλό του ποδοσφαιριστή ώστε να μην υπάρχει αυτή η αδιαφορία. Το σίγουρο είναι πως από εμάς δε θα υπάρχει αδιαφορία. Θέλουμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας, είναι το τελευταίο παιχνίδι. Κερδίζοντας το ματς να ανέβουμε κάποιες θέσεις στη βαθμολογία για το πρεστίζ και την εικόνα της ομάδας είναι πολύ σημαντικό και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στο ματς της Κυριακής. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

gazzetta.gr