Μετά και το τελευταίο παιχνίδι  στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο προπονητής του ΑΟ Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία, που είχαν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος και ευχήθηκε την επόμενη χρονιά η ομάδα να πάει ακόμα καλύτερα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο προπονητής του ΑΟ Αγρινίου

Απόψε τελείωσε μια ονειρική χρόνια για την ομάδα μας όπου μας βρίσκει στην 6η θέση στη τελική βαθμολογία!!! Απίστευτο επίτευγμα για μας αν αναλογιστούμε ότι στο ξεκίνημα της σεζόν θεωρουμασταν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό! Είχα όμως παίκτες με πολλά κιλά αρχ….ια και κατάφεραν και διέψευσαν όλους αυτούς που τα έλεγαν αυτά!!!Νιώθω υπερήφανος για σας και σας ευχαριστώ ρε παλικάρια για όλη αυτή την υπέροχη χρονιά που είχαμε Giwrgos Bereris Sokratis Naoumis Dimitris Mitsou Kostas Georgoulas Xristos Barouxas Fedon Parapouras Vasilis Skarlatos Δημητρης Κυριλης Ζαχαριας Πουρναρας Mpampis DaskalakisGiorgos Kokkios!!!
Είχαμε εκπληκτικό κλίμα είμασταν πραγματική οικογένεια και αυτό βγήκε στο παρκέ!!!
Ευχαριστώ για τη στήριξη και για τη φιλια σου από την πρώτη μέρα που ήρθα στο Αγρίνιο Stam Kostakiotis!!!
Ευχαριστώ επίσης Konstantinos Papaioannoy Xristos Stavropoulos Antonio Darlas…..για ΟΛΑ!!!
Ευχαριστώ για τη μεγάλη συμβολή του στη φυσική κατάσταση της ομάδας τον έργο φυσιολόγο μας κύριοThanasis Mourtziapis!
Ευχαριστώ τον φυσιοθεραπευτή μας Κώστας Καλαντζής τον ορθοπεδικό μαςIoulianos Rossis και τον γιατρό μας τον Λευτέρης Αραχωβίτης!!!
Ευχαριστώ τον κόσμο του Αγρινίου για την στήριξη του όλη τη χρονιά γεμίζοντας το κλειστό μας σε κάθε ματς!!!
Για το τέλος άφησα επίτηδες δύο ανθρώπους που τους χρωστάω τα πάντα, που μου έδωσαν την ευκαιρία να ξαναμπω στον προπονητικό χάρτη δυνατά δίνοντας μου το καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας αψηφώντας όλους αυτούς που έλεγαν <διάφορα> για μένα!!!Periklis Germanos & Tsiamakis Konstantinos….Είμαι ΕΥΓΝΏΜΩΝ!!!
Εύχομαι τη νέα σεζόν να πάμε την Αγρινιαρα ποιο ψηλά!!!