Μπορεί το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας να έχει τελειώσει, εδώ και ένα μήνα , εντούτοις στην ομάδα του Απόλλωνα οι προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται με στόχο ο προπονητής να χτίζει σιγά-σιγά την ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Εκείνο που αποτελεί πρωταρχικός σκοπό διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι η αξιοποίηση των νεαρών παιχτών που προέρχονται από της ακαδημίες του συλλόγου, και υπό προϋποθέσεις να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα στα επόμενα χρόνια.

Εξυπακούεται βέβαια ότι ο Απόλλων Δοκιμίου θα στηριχτεί και στο νέο πρωτάθλημα σε μεγάλο βαθμό στα δικά του παιδιά, αρκετά εκ των οποίων έδειξαν φέτος πως είναι σε θέση να σταθούν με αξιώσεις στην πρώτη κατηγορία του νομού μας.

Ο προπονητής Θεόδωρος Λαυράνος στις προπονήσεις που γίνονται , δουλεύει με τους νεαρούς παίχτες, τους χρησιμοποιεί ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια, και φυσικά μένει ευχαριστημένος με την διάθεση που δείχνουν , ώστε να  εκμεταλλευτούν της ευκαιρίες για να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα.

# Στο γήπεδο Δοκιμίου έχουν ξεκινήσει τα έργα συντήρησης του γηπέδου, ώστε να είναι έτοιμο για την νεα ποδοσφαιρική χρονιά.