Στο Πέιο της Βόρειας Ιταλίας θα μπουν οι βάσεις για τον Παναιτωλικό της ερχόμενης σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε φέτος να κάνει την προετοιμασία της στην γειτονική Ιταλία. Το Αθλητικό κέντρο στο οποίο θα κάνει  την προετοιμασία ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην Βόρεια Ιταλία, στο Τρέντο, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πέιου.

Η πόλη του Κόγκολο , στο Πέιο, όπου και θα παραμείνει η αποστολή του Παναιτωλικού για περίπου 15 ημέρες, βρίσκεται στους πρόποδες του Ortles-Cevedale στον πιο σημαντικό οικισμό του Δήμου Πέιου.
Η πόλη δημιουργήθηκε  το 1928 μετά τη συγχώνευση των πέντε δήμων που υπήρχαν προηγουμένως στην κοιλάδα: Celledizzo, Celentino, Cogolo, Comasine και Peio.

Το Πέιο  είναι ένα σημαντικό προπονητικό κέντρο που προσφέρει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες την δυνατότητα προετοιμασίας αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Το  Κόγκολο είναι η έδρα προετοιμασίας  , επαγγελματικών ομάδων, μεταξύ των οποίων η Μπρέσια του Ρομπέρτο Μπάτζιο , καθώς και των ομάδων νέων της Μπάγερν,  Μονακό και της  Νάπολη .

Κατά της διάρκεια που θα βρίσκεται ο Παναιτωλικός στο Πέιο, θα κάνουν την προετοιμασία τους  και Ιταλικές ομάδες που αγωνίζονται στην Serie A. Άρα θα υπάρχει η δυνατότητα φιλικών αγώνων .Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων αυτών θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

3

Το ξενοδοχείο <Kristiania>, που θα καταλύσει η αποστολή του Παναιτωλικού , και θα παραμείνει από 20 Ιουλίου ως και 3 Αυγούστου.

2

Το γήπεδο που θα γίνει η προετοιμασία

Διαστάσεις: 101×60 μ
Έγκριση: F.I.G.C.
Είδος της επιφάνειας: χλόη
χωρητικότητα : 300 θέσεις
Αποδυτήρια χώροι: 2 dressing για τις ομάδες (14 ντους + 8 λουτρά)
2 αποδυτήρια για τους διαιτητές πλήρες με ντους και τουαλέτα
Φωτισμός: Ναι
Χώρος στάθμευσης: 50 θέσεις στάθμευσης

 

Κ.Λ.