Φιλικό ‘μπαμ’ ψάχνει ο Παναιτωλικός

 

Κάποιες φορές αντιμετωπίζεται ως <ξεμούδιασμα>, κάποιες άλλες ως <υποχρέωση>. Αναφερόμαστε στα εκάστοτε τελευταία φιλικά ματς που δίνει ο Παναιτωλικός κάθε χρόνο, πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Για παράδειγμα πέρυσι ήταν η Κέρκυρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Παναχαϊκή, και το Σεπτέμβριο η ΑΕΚ. Αυτή την φορά όμως το πλάνο φαίνεται να είναι διαφορετικό. Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του ο Παναιτωλικός έχει την πρόθεση να φιλοξενήσει στο Αγρίνιο, ή και ακόμα μακριά από αυτό, μια ομάδα <μεγαθήριο>, πριν μπει στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Και αυτή η <πρόθεση> περιλαμβάνει μερικά μεγάλα ονόματα από την γειτονική Ιταλία, καθώς ακόμη και από την Σερβία. Εννοούμε  μεγάλες ομάδες του Καμπιονάτου, όπως και του πρωταθλήματος της Σερβίας.

Το αν θα τα καταφέρουν τα <καναρίνια> να φέρουν στην Ελλάδα κάποια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα (τον περασμένο Μάρτιο έγινε πρόταση στην Φιορεντίνα η οποία αρνήθηκε ), θα το μάθουμε προσεχώς. Από της προθέσεις της διοίκησης και μόνο καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο ψηλά μπαίνει ο πήχης για την σεζόν που έρχεται.